Ansökan om att bli Juniortränare i Bromma IF

Som juniortränare för Bromma IF  får du arbeta som friidrottstränare för barn och ungdomar i åldrarna 7-13 år. Du kommer tillsammans med ditt tränarteam utifrån givna direktiv, leda och ta hand om en friidrottsgrupp på ca 20-30 aktiva en eller flera gånger i veckan beroende på hur mycket du kan/vill arbeta.

Just nu tränar det ca 600 barn och ungdomar i föreningen och vi behöver ständigt fler juniortränare!

Ålder och krav
För att få söka till juniortränare hos Bromma IF måste man minst vara född 2004.
Det är ett krav att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn inom föreningar mm. för att få jobba som juniortränare. Detta visas upp i samband vid påbörjad anställning.
För att du ska kunna jobba som juniortränare måste du vara medlem i Bromma IF.
Läs mer om medlemsavgifter här

Arbetstider
De flesta passen är förlagda veckodagar någon gång mellan kl. 17:00 och 20:00. Du anger själv i ansökan hur många dagar i veckan du vill jobba.
Ett träningspass är ca 1,5 - 2 timmar långt.

Ersättning
Du erhåller lön för ditt arbete, lönen varierar beroende på ålder, utbildning och hur långt träningspasset är.
Vänligen se tränarersättning för detaljerad information.
*Du erhåller högre lön som tränare på Bromma IF:s friidrottsskola om du arbetar som juniortränare.

Ansökan och antagning
För att söka tjänsten som Juniortränare fyller du i formuläret nedan.
Vi rekryterar löpande och så länge formuläret går att fylla i finns det möjlighet att ansöka.

Var noga med att kontrollera att alla uppgifter stämmer när du fyller i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Bromma IF

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Att tänka på:
Du kan max skriva 100 ord på varje svar. Vi vill att du beskriver dina viktigaste egenskaper som är gynnsamma i ett arbete med barn och i samarbete med andra jämnåriga ledare.
Vem vi letar efter:
Vi letar efter dig som är ivrig att lära ut friidrott och leda grupper med barn. Att ta egna initiativ och vara en god förebild för barnen är egenskaper om vi värdesätter högt. Man behöver inte vara duktig på friidrott för att vara en duktig ledare.
Beskriv kort om dig själv: *
Max 100 ord.
Vad kan du bidra med som juniortränare? *
Max 100 ord.
Friidrottsutbildning
Eventuell övrig relevant utbildning
Inom friidrott/ledarskap
Anknytning till Idrottsverksamhet *
Antal år som aktiv i Bromma IF
Veckodagar du vill arbeta *
Juniortränare
Fyll i de dagar du kan arbeta som juniortränare.
Måndag fr.om. kl.17:00
Tisdag fr.om. kl.17:00
Onsdag fr.om. kl.17:00
Torsdag fr.om. kl.17:00