Klicka här för att anmäla dig till årets Friidrottsskola!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Flytt från Stora Mossens IP v.32 till Ängby IP

Tyvärr har vi blivit meddelade av idrottsförvaltningen att man planerar att redan v.32 påbörja renovering av konstgräsplanen på Stora Mossens IP - vilket krockar med vår friidrottsskola. Vi är såklart besvikna på detta och den bästa lösningen vi ser är att flytta lägret från Stora Mossen v.32 till Ängby IP v.32, där vi kommer kunna disponera hela arenan. Vi inser att detta inte är optimalt för er som anmält er med avseende på logitiska delar som tex.lämning/hämtning, men vi hoppas såklart att ni fortfarande vill vara med på vad vi är övertygade om blir en toppenvecka!
Önskar ni att avanmäla er går det bra att mejla oss på friidrottsskolan@brommaif.org för att erhålla full återbetalning. 

Vi hoppas ni har förståelse för detta och vi kommer göra vårt yttersta för att veckan på Ängby blir så bra som möjligt trots dessa omständigheter. 

Hälsningar,
Projektgruppen

Glada nyheter! Friidrottsskolan öppnar på Kristineberg i sommar

Vi kan med glädje meddela att Bromma IF har fått möjlighet att trots allt bedriva Friidrottsskola v.24 och v.25 i sommar på Kristinebergs IP innan arenan stänger för renovering. 
Anmälan är nu öppen för dessa veckor och det går att anmäla sig som vanligt via anmälningsportalen.

 
Välkomna till Friidrottsskolan 2022

Bromma IF arrangerar nu för 24: a året i rad den mycket omtyckta och omåttligt populära friidrottsskolan som äger rum under sommarlovet för barn i åldrarna 6–15 år. 
Efter några lite annorlunda år är vi redo att ta nya tag inför 2022 och hoppas att ni är redo för en sommar av många roliga friidrottsaktiviteter! 
Friidrottsskolan är ett dagläger från kl. 09:00 på morgonen till kl. 15:00 på eftermiddagen. Under dagen tas barnen väl om hand av våra utbildade och entusiastiska ledare och får prova på friidrottens olika grenar. Friidrottsskolan riktar sig både till er som tränar regelbundet och till er som aldrig har provat men är nyfikna. Det är inte heller något krav att du är medlem i Bromma IF för att delta (med undantag för BIF Athletic Camp på Ängby IP vecka 32).

 

Våra ledare
Många av våra ledare är eller har varit aktiva friidrottare, varav flera tävlar eller har tävlat på SM-nivå och har en gedigen kunskap inom friidrottens värld. En del ledare är också studerande på GIH och Bosön. Vår policy är att alla ledare ska ha gått ledarutbildning. Vi strävar efter en hög ledartäthet med max sex till åtta barn per ledare. Det medför att alla barn blir sedda och får chansen att utvecklas maximalt. Bromma IF:s motto är att friidrott ska vara kul för alla.

 

Våra samarbeten
Nedan gäller fr.om. 2022-02-02
I år fortsätter vi vårt samarbete med Svenska Bostäder, Familjebostäder, Stadsholmen och Stockholmshem. Det innebär att boende hos någon av dessa bostadsbolag endast betalar 975 kr (ord. pris 1 975 kr) för vecka 24, 26, 27 & 32 (Ej BIF Athletic Camp och Miniveckan) och 900 kr (ord. pris 1 700 kr) för vecka 25 för friidrottsskolan på Stora Mossens IP, Ängby IP och Zinkensdamms IP.

Friidrottsfritids erhålls även till ett rabatterat pris á 300 kr (ord. pris 380 kr) för v. 25 och 375 kr (ord. pris 475 kr) för vecka 24, 26, 27 & 32.

För att erhålla rabatten ber vi er kryssa i detta i anmälan eller kontakta oss på friidrottsskolan@brommaif.org

 

Friidrottsfritids
Vi erbjuder som alltid det mycket uppskattade tillägget friidrottsfritids mot en extra avgift. Ni kommer då att kunna lämna era barn redan kl. 08:00 på morgonen hos våra ledare och hämta dem fram till kl. 16.30 på eftermiddagen. Mellan kl. 08.00 och 08.30 bjuds alla som valt friidrottsfritids på en stabil frukost som sedan efterföljs av lugnare lekar innan friidrottsskolans start. På eftermiddagen leker våra ledare med barnen, men det kommer även finnas möjlighet till pysselstund för dem som önskar en lugnare eftermiddag. 

Mer information finner du under fliken Friidrottsfritids


BIF Athletic Camp

Under vecka 32 på Ängby IP erbjuder vi våra aktiva medlemmar i klubben en veckas intensiv träning med mer fokus på teknik. Vi kommer att erbjuda de aktiva mer avancerad och individuell träning på högre nivå än under de andra friidrottsveckorna. 

Höstlovsläger
Vi erbjuder även ett läger under höstlovet för den som inte riktigt fick nog av sommarens friidrottsläger eller inte hade möjlighet att delta. Lägret kommer att genomföras under höstlovets tre första dagar (31 oktober-2 november) i Solnahallen mellan kl. 10:00-15:00. Likt våra andra läger kommer detta läger gå i Friidrottsskolans regi lett av våra duktiga pedagoger och friidrottsledare. För att alla deltagare ska få möjlighet att träna och röra på sig så mycket som möjligt samt minska trängseln inomhus är platsantalet begränsat till 50 platser. Anmälan till lägret öppnar vid samma tidpunkt som för våra övriga veckor och kommer hållas öppet t.o.m. 24 oktober förutsatt att platserna inte tar slut innan. Mer info om lägret går att läsa under Höstlovsläger

 

Nytt för i år - Friidrottsskola på Zinkensdamms IP v.26!

Kristinebergs IP där Friidrottsskolan brukar hålla till kommer genomgå en omfattande upprustning vilket innebär att vi inte kommer kunna genomföra årets friidrottsskola som planerat v.26. Därför har vi bestämt oss för att ge er möjligheten att få vara med på vår Friidrottsskolan vid Zinkensdamms IP v.26 istället. Lägret kommer i övrigt att fungera precis som vanligt och vi gör vårt yttersta för detta läger ska bli så bra som möjligt! 

 

Klicka här för att komma till anmälan!

 

I år genomför vi friidrottsskolan på fem olika arenor. Nedan kan du se vilka dessa är.

 

v. 24 (13-17 juni) 

 • Stora Mossens IP (7-13 år)                                 
 • Ängby IP (7-13 år)
 • Kristinebergs IP (7-15 år)

v. 25 (20-23 juni)

 • Stora Mossens IP (7-13 år)
 • Ängby IP IP (7-13 år)
 • Kristinebergs IP (7-15 år)
 • Spånga IP (7-15 år)

v. 26 (27 juni-1 juli)

 • Stora Mossens IP (7-13 år)
 • Ängby IP (7-13 år)
 • Zinkensdamms IP (7-15 år) - Nytt för i år! 

v. 27 (4-8 juli)

 • Stora Mossens IP (8-13 år)

v. 32 (8-12 augusti) 

 • Stora Mossens IP (8-13 år)                        

v. 32 (8-10 augusti) Minivecka!                    

 •  Stora Mossens IP (6-7 år)       

v.44 Höstlovsläger (31 oktober -2 november)

 • Solnahallen (7-13 år)                 

Läger nedan är träningsläger för medlemmar, se fliken BIF Athletic Camp för mer information (endast för aktiva i Bromma IF som betalar medlems- och aktivitetsavgift).


v. 32  (8-12 augusti) BIF Athletic Camp

 • Ängby IP (8-15 år)
 
Vecka Pris Friidrottsskola                   Pris Friidrottsfritids
v. 24 (5 dagar) 1 975 kr 285 kr
v. 25 (4 dagar) 1 700 kr 380 kr
v. 26 (5 dagar) 1 975 kr 475 kr
v. 27 (5 dagar) 1 975 kr 475 kr
v. 32 (Minivecka) 1 350 kr 285 kr
v. 32 (BIF Athletic Camp) 1 050 kr 475 kr                            Endast för medlemmar
v. 32 (5 dagar)      1 975 kr    475 kr
v .44 (Höstlovsläger)  1 350 kr   285 kr

                                                                                             


I priset ingår träning, lunch, mellanmål, diplom och ett kit bestående av en t-shirt, vattenflaska och en överraskning.

Vid tillval av Friidrottsfritids ingår även frukost. 


Avbeställningsskydd för samtliga veckor går att köpa till för 200 kr. Vänligen se mer information under "Regler för avbeställning". 

Anmälan för årets Friidrottsskola öppnar kl. 09:00 7 februari, men skulle någon av lägerveckorna, eller hela lägret behöva ställas in, kommer självklart hela lägeravgiften att återbetalas till vederbörande. Anmälan stänger veckan innan lägerveckans start så se gärna till att anmäla er i tid.

Ovan finner ni all information gällande årets Friidrottsskola 2022
Har ni frågor angående denna information eller något annat gällande Friidrottsskolan tveka då inte att kontakta oss på friidrottsskolan@brommaif.org 

 

Vi hoppas vi ses i sommar!

Hälsningar,

Maja, Felix, Vera och David
Projektgrupp Friidrottsskolan 2022

 
Friidrottsskolan 2022!
Bli funktionär!
21 maj 2022
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS