Friidrottsskolan är i full gång - Missa inte sista chansen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Sen anmälan? Inga problem!
Om anmälan får en specifik vecka har stängt behöver det inte betyda att du inte kan vara med! Vänligen kontakta projektgruppen på friidrottsskolan@brommaif.org så löser vi det! 
Visste du att? Du kan även köpa till fridrottssfritids t.o.m. sista dagen innan lägrets start genom att kontakta oss via mejladressen ovan! 

OBS
- se viktigt information om anmälan nedan.
Viktig information i samband vid anmälan

Anmälan sker via separat anmälningssida, som finns länkad i fliken ovan "TILL ANMÄLAN

Hur man anmäler sig

  • Steg 1: Välj vecka & arena
  • Steg 2: Fyll i person -och kontaktuppgifter, klädstorlek och eventuella allergier för den aktive som anmälan avser. I detta steg kan du också välja till avbeställningsskydd och friidrottsfritids. 
  • Steg 3: Anmälan är nu slutförd och du kommer få en faktura och anmälningsbekräftelse till den mejl ni angivit i samband vid anmälan. Notera att det kan ta upp till 24 timmar innan ni får mejlet.  
Tänk på att ha förberett alla uppgifter innan du påbörjar anmälan så att allt går så smidigt som möjligt då du endast har 10 minuter på dig att fullfölja steg 2 av din anmälan. Observera att vi behöver personnummer på alla deltagare, ett krav från Riksidrottsförbundet för att få in dem i deras system.
Mer information om hur vi hanterar personuppgifter kan läsas under vår GDPR-flik

Ett tips är också att läsa igenom vad friidrottsfritids innebär och vilka regler som gäller för avbeställning redan innan ni påbörjar er anmälan. 


Veckor som är fulla går det inte att anmäla sig till. Men vi får ibland avhopp, så det kan vara lönt att då och då titta på anmälningssidan för att se om det uppstått en lucka.
Vi har tyvärr ingen kölista.

Lycka till med din anmälan!

 
Nytt samarbete mellan Fodi och Friidrottsskolan!
Friidrotta med oss i sommar!
Läs vårt sommarbrev
Bli funktionär!
Håll dig uppdaterad!
Viktiga Datum
Kontakt
VÅRA SAMARBETSPARTNERS