Anmäl dig till Friidrottsskolan!

Vecka 33 anordnas BIF Athletic Camp för tredje året i rad!
Den 10-14 augusti vi erbjuder våra aktiva medlemmar i klubben ett träningsläger med en veckas intensiv träning med mer fokus på teknik.

Under BIF Athletic Camp arbetar våra mer kvalificerade och erfarna tränare för att säkerställa kvalitativ träning för deltagarna.

Deltagarna kommer att serveras lunch och mellanmål likt ordinarie friidrottsskola samt få varsin funktionströja.

Anmälan görs genom samma formulär som vanliga friidrottsskolan.

Spånga IP

Spånga IP är avsatt för medlemmar mellan 13-15 år och utgörs av kortare men mer intensiva dagar. Deltagarna kommer att få mer avancerad och individanpassad träning och möjligheten att fokusera på specifika greninriktningar. På Spånga IP börjar dagen kl. 10:00 och slutar 15:00. Friidrottsfritids kommer inte att vara tillgängligt på BIF Athletic Camp på Spånga IP.

Förmiddagarna kommer att utgöras av åldersindelade grupper, medan eftermiddagarna kommer att vara greninriktade och grupperna kommer därmed vara indelade efter val av greninriktning.

Greninriktning (OBS! Endast Spånga IP)

De olika greninriktningar som deltagarna kan välja mellan är:

• hoppgrenar (längdhopp, höjdhopp och stavhopp)
  • kastgrenar (spjut, kula, diskus och slägga)
  • kortdistans (sprint och häck)
  • långdistans och mångkamp (inkluderar alla greninriktningar).
Valet kommer att göras via ett formulär som skickas ut ca 1 veckan innan lägrets början och vi uppmuntrar deltagarna att välja en inriktning som de vill fokusera på under veckan, något som de känner att de vill förbättra. Om man inte vet vilken inriktning man ska välja rekommenderar vi att välja ”Mångkamp”.

Ängby IP

Ängby IP är avsatt för medlemmar mellan 8-12 år och är ett övergångsläger från Friidrottsskolan till träningsläger, med ett upplägg likt ordinarie Friidrottsskola men med våra mer kvalificerade tränare och med mer fokus på teknik. På Ängby IP börjar dagen kl. 09:00 och slutar 15:00.

Vid efterfrågan är även Friidrottsfritids tillgängligt för BIF Athletic Camp på Ängby IP.

FRIIDROTTSSKOLAN 2020
Årsmöte 2020