Medlems -och akvitetsavgifter

Medlems- och aktivitetsavgifter beslutas i januari och betalas senast i februari för helår. Nedan är våra avgifter för år 2020. I aktivitetsavgiften ingår all ordinarie träning under friidrottsäsong och avgift för arenatävlingar upp till senior, medan lägerkostnader och träningskort för Solna- eller Sätrahallen tillkommer.
Beträffande avgift för långlopp gäller speciella regler.

Juniortränare som erhåller ersättning ska betala medlems- och aktivitetsavgift som vanligt eller om de inte är aktiva endast medlemsavgift.

Avgifterna betalas via kort eller faktura. Deltagande i senior löpgrupp betalas via separat instruktion per autogiro varje månad.

Pristabell

MedlemsavgiftAktivitetsavgift
 7-10 år (födda 2013 - 2010)

400 kr                900 kr
 11-14 år (födda 2009 - 2006)

400 kr 1100 kr
 Veteraner och 15 år och äldre (födda 2005-)

400 kr 1400 kr
 Familjemedlemskap

Familjemedlemskap (gäller ej arvoderade tränare)

Stödmedlem

Tränare, styrelseledamot, kommittéarbetare etc. (Gäller ej arvoderade tränare)

Senior löpgrupp, inkl. startavgift Tolvanloppet

129 kr/mån
 Familjemedlemmar som deltar i löpargruppen

79 kr/mån
För alla kategorier utom Passiv och Senior löpgrupp ingår startavgift till DM i
Stockholm & SM (arena och terräng) i medlemsavgiften. I aktivitetsavgiften ingår startavgifter till
alla arenatävlingar för de som tränar regelbundet i grupperna upp till senior, dock ej veteraner.

För terränglopp står föreningen för startavgift under förutsättning att man anmäler
sig via Bromma IF:s kansli, springer i tävlingsklassen, springer i BIF kläder samt att
man även springer Tolvanloppet samma år.

Observera
En transaktionsavgift på 9-59 kr kommer tas ut i samband vid betalning.
Detta för att vi ska kunna driva vårt betalsystem och kunna erbjuda smidiga betallösningar.

Exempel
  1. Bea Svensson, 10 år, tränar med Bromma IF. Hon är den enda i familjen som deltar i Bromma IF:s aktiviteter, hon betalar 400 + 800 = 1 200 kronor för år 2019.

2. Kalle Johansson, 16 år, och Anna Johansson, 12 år tränar med Bromma IF. Mamma, Klara Johansson är tränare för en grupp. Familjen betalar reducerad avgift för familjemedlemsskap tränare, 200 kronor, samt aktivitetsavgifter för barnen, d.v.s. 200 + 1 300 + 1000 = 2 500 kronor för hela familjen år 2019.

3. Maria, 16 år, Josefin, 10 år, och Anton, 8 år, Gustavsson tränar med Bromma IF. Familjen betalar 600 kronor i ordinarie avgift för familjemedlemsskap samt aktivitetsavgifter för barnen, d.v.s. 600 + 1 300  + 800 + 800 = 3 500 kronor för 2019.

Välkomna 22 Maj 2021!