SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Historia
Erik "Myggan" Uddebom - Medgrundare av Bromma IF

Bromma IF är en förening som startades 1952 av ett tiotal landslagsmän. Idag är vi en av Sveriges större ungdomsklubbar med över 600 aktiva från sju år upp till juniorelit. Vi har också flera mycket aktiva veteraner – några av dem i dem i den yppersta världsklassen.

Klubben har som ändamål att ”befrämja och väcka intresse för friidrott och på ett populärtsätt ge medlemmarna tillfälle till träning, tävling och förströelse.”  En grundpricip i vår verksamhet är att det ska vara roligt med friidrott och att träning och tävling ska ske på de aktivas villkor.

Vi har vår hemmaarena på Stora Mossens IP där även vår klubblokal ligger. Dessutom tränar vi på Ängby IP och Kristinebergs IP. Inomhusträningen sker i olika gymnastiksalar, i Solnahallen och för de äldsta även i Sätrahallen. Merparten av våra tränare har tränarutbildning via Svenska friidrottsförbundet och Stockholms friidrottsförbunds utbildningsplan.

 
KOMMANDE TÄVLINGAR
16 MARS 2024
25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS