Bromma IF söker huvudtränare till våra juniorer - Tryck här för mer info!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Klubbmästerskap utomhus 2023

Årets klubbmästerskap utomhus arrangeras söndag 14 maj på Spånga IP.

Tävlingen är öppen för alla klubbens aktiva medlemmar, med åldersklasser från F/P9 (födda 2014) och uppåt. Yngre medlemmar är välkomna att tävla i 9-årsklassen. Anmälan görs av aktiva/föräldrar på egen hand, ej via tränare.

 

Klicka på länkarna ovan för inbjudan, tävlingsanmälan (på Easyrecord), tidsprogram och PM med ytterligare information.

 

Välkommen!

 

 

Ute-KM 2023👆
 
Rapport från Ute-KM 15 maj 2022

Äntligen! Efter två år med inställda utomhusklubbmästerskap var det till sist dags. I söndags ägde Bromma IF’s utomhus-KM rum på Spånga IP i strålande solsken. Det var 181 Brommaiter som var anmälda till 582 starter.

 

Klockan 9.30 satte tävlingarna igång och de fortsatte långt in på eftermiddagen. Det blev många fina prestationer och personliga rekord denna dag. Minst två deltagare gick in som Sverigeettor; David Ahlberg på 600 meter och Ivar Olsson i höjdhopp, de tävlade båda i klassen P13.

 

Resultaten för aktiva i åldrarna P/F 13 eller äldre finns här. Resultaten för åldersgrupperna P/F 9-11 publiceras inte i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för barnidrott. Gå gärna in och titta på de härliga bilderna från tävlingen under ”Bildgalleri”.

 

Försäljningen med begagnade spikskor som hade sin premiär på inomhus-KM i höstas fortsatte även på utomhus-KM. Ett koncept som är bra för både miljö och plånbok. Det gäller att hålla sig framme för att hitta rätt modell och storlek.

 

Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med tävlingen, utan er hade det inte gått att genomföra den. Tack även till alla åskådare och aktiva som bidrog till den härliga stämningen på Spånga IP.

Köp och sälj begagnade spikskor under KM, söndag 15 maj
Har du/dina barn urväxta spikskor som ni vill bli av med? Eller är det dags att uppgradera till "nya"? Kom till vårt "Köp och sälj-bord" under KM på Spånga IP den 15 maj. Detta är ett nytt koncept som vi testar i Bromma IF sedan KM i höstas. Bra för både miljön och plånboken!
 
Har du spikskor att sälja? Ta med skorna till KM och märk dem med namn, telefonnummer/swishnummer, pris, storlek och typ av sko (t.ex allround, tresteg, etc). Om skorna inte säljs, får du ta med dem hem igen. 
Klubbmästerskap utomhus 2022

Varmt välkommen till Bromma IF:s klubbmästerskap utomhus, öppet för alla medlemmar i alla åldrar!

 

Dag: Söndag 15 maj

Plats: Spånga IP

Tid: ca kl 9-15 (se tidsprogram för detaljer)
Anmälan: senast 8 maj på easyrecord.se

Mer information: hittar du i inbjudan

 

 
 

 

Tips! Passa på att göra ett funktionärsuppdrag*

Vi påminner samtidigt om att det finns behov funktionärer till arrangemanget. Så om du inte har bokat in årets funktionärsuppdrag än, är detta ett bra tillfälle. Anmäl dig här: https://brommaif.funktionaren.se

 

 

*Minst 2 uppdrag/aktivt barn varje år gäller för föräldrar som inte engagerat sig på något annat sätt i föreningen. Aktiva ungdomar över 15 år skall, i tillägg till sina föräldrar, också ta 2 uppdrag varje år.

UTE-KM 2021 är tyvärr inställt

Bromma IF:s styrelse har beslutat att ställa in årets utomhus-KM som var planerat att genomföras den 16 maj på Spånga IP.

Anledningen till detta är osäkerheten med anledning av Covid 19. Tillsvidare gäller tävlingsförbund från Svenska Friidrottsförbundet för alla förutom elittävlingar.

Att samla så många tävlande under en dag fungerar inte.

 

Styrelsen föreslår att man inom respektive åldersgrupp istället genomför mindre träningstävlingar med ett fåtal grenar istället.

 

Vi ber er att reservera söndag 12 september då vi hoppas kunna genomföra Brommaspelen på Stockholms stadion.

 

Var rädda om er och håll avstånd på och utanför friidrottsarenan!

94 anmälda deltagare, 721 fullföljda starter, en peppig publik och inte en droppe regn! 😎


Så såg det ut i söndags när årets Klubbmästerskap utomhus sprangs, hoppades och kastades på Spånga IP. 
Det slogs inte bara massor av personliga rekord, utan även två klubbrekord! 


Allt detta skulle så klart inte varit möjligt utan de 75 funktionärerna som (när de inte åt de 200 smörgåsarna, de åtta litrarna gulaschsoppa eller drack den svarta dryck som man får om man brygger tre kilo kaffe) fick alla dessa tävlingar att flyta på perfekt.


STORT, STORT TACK!


Mer bilder finns under fliken "Bildgalleri"

Bromma IF Ute-KM 2019
 
 
Friidrottsskolan 2024
Årsmöte 2024 12 mars
16 MARS 2024
KOMMANDE TÄVLINGAR
25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS