UTE-KM 2021 är tyvärr inställt

Bromma IF:s styrelse har beslutat att ställa in årets utomhus-KM som var planerat att genomföras den 16 maj på Spånga IP.

Anledningen till detta är osäkerheten med anledning av Covid 19. Tillsvidare gäller tävlingsförbund från Svenska Friidrottsförbundet för alla förutom elittävlingar.

Att samla så många tävlande under en dag fungerar inte.

Styrelsen föreslår att man inom respektive åldersgrupp istället genomför mindre träningstävlingar med ett fåtal grenar istället.

Vi ber er att reservera söndag 12 september då vi hoppas kunna genomföra Brommaspelen på Stockholms stadion.

Var rädda om er och håll avstånd på och utanför friidrottsarenan!

94 anmälda deltagare, 721 fullföljda starter, en peppig publik och inte en droppe regn! 😎

Så såg det ut i söndags när årets Klubbmästerskap utomhus sprangs, hoppades och kastades på Spånga IP.
Det slogs inte bara massor av personliga rekord, utan även två klubbrekord!

Allt detta skulle så klart inte varit möjligt utan de 75 funktionärerna som (när de inte åt de 200 smörgåsarna, de åtta litrarna gulaschsoppa eller drack den svarta dryck som man får om man brygger tre kilo kaffe) fick alla dessa tävlingar att flyta på perfekt.

STORT, STORT TACK!

Mer bilder finns under fliken "Bildgalleri"

Bromma IF Ute-KM 2019

Friidrottskola på Höstlovet!