Klicka här för att anmäla dig till årets Friidrottsskola!

Köp och sälj begagnade spikskor under KM, söndag 15 maj
Har du/dina barn urväxta spikskor som ni vill bli av med? Eller är det dags att uppgradera till "nya"? Kom till vårt "Köp och sälj-bord" under KM på Spånga IP den 15 maj. Detta är ett nytt koncept som vi testar i Bromma IF sedan KM i höstas. Bra för både miljön och plånboken!

Har du spikskor att sälja? Ta med skorna till KM och märk dem med namn, telefonnummer/swishnummer, pris, storlek och typ av sko (t.ex allround, tresteg, etc). Om skorna inte säljs, får du ta med dem hem igen.
Klubbmästerskap utomhus 2022

Varmt välkommen till Bromma IF:s klubbmästerskap utomhus, öppet för alla medlemmar i alla åldrar!

Dag: Söndag 15 maj

Plats: Spånga IP

Tid: ca kl 9-15 (se tidsprogram för detaljer)
Anmälan: senast 8 maj på easyrecord.se

Mer information: hittar du i inbjudan

Tips! Passa på att göra ett funktionärsuppdrag*

Vi påminner samtidigt om att det finns behov funktionärer till arrangemanget. Så om du inte har bokat in årets funktionärsuppdrag än, är detta ett bra tillfälle. Anmäl dig här: https://brommaif.funktionaren.se

*Minst 2 uppdrag/aktivt barn varje år gäller för föräldrar som inte engagerat sig på något annat sätt i föreningen. Aktiva ungdomar över 15 år skall, i tillägg till sina föräldrar, också ta 2 uppdrag varje år.

UTE-KM 2021 är tyvärr inställt

Bromma IF:s styrelse har beslutat att ställa in årets utomhus-KM som var planerat att genomföras den 16 maj på Spånga IP.

Anledningen till detta är osäkerheten med anledning av Covid 19. Tillsvidare gäller tävlingsförbund från Svenska Friidrottsförbundet för alla förutom elittävlingar.

Att samla så många tävlande under en dag fungerar inte.

Styrelsen föreslår att man inom respektive åldersgrupp istället genomför mindre träningstävlingar med ett fåtal grenar istället.

Vi ber er att reservera söndag 12 september då vi hoppas kunna genomföra Brommaspelen på Stockholms stadion.

Var rädda om er och håll avstånd på och utanför friidrottsarenan!

94 anmälda deltagare, 721 fullföljda starter, en peppig publik och inte en droppe regn! 😎

Så såg det ut i söndags när årets Klubbmästerskap utomhus sprangs, hoppades och kastades på Spånga IP.
Det slogs inte bara massor av personliga rekord, utan även två klubbrekord!

Allt detta skulle så klart inte varit möjligt utan de 75 funktionärerna som (när de inte åt de 200 smörgåsarna, de åtta litrarna gulaschsoppa eller drack den svarta dryck som man får om man brygger tre kilo kaffe) fick alla dessa tävlingar att flyta på perfekt.

STORT, STORT TACK!

Mer bilder finns under fliken "Bildgalleri"

Bromma IF Ute-KM 2019

Friidrottsskolan 2022!