Klubbmästerskap inomhus 23 oktober 2021

Välkommen till Bromma IF:s Inne-KM 2021

Datum: 23 oktober 2021

Plats: Sätrahallen.
Anmälan: Senast 17 oktober kl. 18.00 via Friidrottsanmälan.
Efteranmälan: Sker i mån av plats på anvisad plats i Sätrahallen senast en timme innan.
Tidsprogram: Publiceras här senast den 20 oktober.

Mer information finns i inbjudan.

Frågor? Kontakta Bromma IF:s kansli, 08-26 77 72, frej.soderlund@brommaif.org

Nu finns resultat och lite bilder från Inne-KM 2020 via länkarna ovan!
Delar av arrangemangskommittén under Inne-KM 2020: Frej, Karin och Benno. Kika under "Bildgalleri" för att se fler bilder från dagen.
Lördagen den 17 oktober avgjordes Bromma IF:s klubbmästerskap inomhus, i Sätrahallen. Men det såg lite annorlunda ut i år. Dels utgick de äldre åldersklasserna för att vi skulle kunna genomföra arrangemanget i linje med rådande corona-restriktioner. Dessutom har Friidrottsförbundet gett ut nya riktlinjer för tävlande som är under 11 år. Bland annat får tävlingar inte pågå längre än tre timmar och resultatlistor skall inte publiceras i efterhand. Därför var tävlingen i uppdelad i två delar där de yngre inledde, och i den resultatlista som publiceras här finns endast resultat för deltagare födda 2009 och tidigare med.

Bortsett från de förändringarna var  det mesta sig likt. De tävlande hade kul samtidigt som de vi fick se många goda resultat och personliga rekord. Några nya klubbrekord fick vi inte se just denna gång, men det har sannerligen inte varit någon brist på klubbrekord under utesäsongen, Det är också värt att poängtera att tävlingsledningen var mycket nöjd med hur arrangemanget fungerade.

De tävlande skötte sig exemplariskt. Detta utan att föräldrarna kunde vara närvarande. Faktum är att många barn lyssnar mer på funktionärerna när föräldrarna inte står med bakom. Och funktionärerna gjorde som vanligt en fantastisk insats när de ställde upp en hel lördag. Utan dessa hjältar skulle Bromma IF inte fungera.

Stort tack till alla aktiva, funktionärer och föräldrar som bidrog till ännu ett lyckat Inne-KM. Nu ser vi fram emot en spännande innesäsong!

Ställ upp som funktionär!
Du har väl inte glömt bort att anmäla dig som funktionär?

Friidrottskola på Höstlovet!
Lördag 2 oktober 2021