Nu finns resultat och lite bilder från Inne-KM 2020 via länkarna ovan!
Delar av arrangemangskommittén under Inne-KM 2020: Frej, Karin och Benno. Kika under "Bildgalleri" för att se fler bilder från dagen.
Lördagen den 17 oktober avgjordes Bromma IF:s klubbmästerskap inomhus, i Sätrahallen. Men det såg lite annorlunda ut i år. Dels utgick de äldre åldersklasserna för att vi skulle kunna genomföra arrangemanget i linje med rådande corona-restriktioner. Dessutom har Friidrottsförbundet gett ut nya riktlinjer för tävlande som är under 11 år. Bland annat får tävlingar inte pågå längre än tre timmar och resultatlistor skall inte publiceras i efterhand. Därför var tävlingen i uppdelad i två delar där de yngre inledde, och i den resultatlista som publiceras här finns endast resultat för deltagare födda 2009 och tidigare med.

Bortsett från de förändringarna var  det mesta sig likt. De tävlande hade kul samtidigt som de vi fick se många goda resultat och personliga rekord. Några nya klubbrekord fick vi inte se just denna gång, men det har sannerligen inte varit någon brist på klubbrekord under utesäsongen, Det är också värt att poängtera att tävlingsledningen var mycket nöjd med hur arrangemanget fungerade.

De tävlande skötte sig exemplariskt. Detta utan att föräldrarna kunde vara närvarande. Faktum är att många barn lyssnar mer på funktionärerna när föräldrarna inte står med bakom. Och funktionärerna gjorde som vanligt en fantastisk insats när de ställde upp en hel lördag. Utan dessa hjältar skulle Bromma IF inte fungera.

Stort tack till alla aktiva, funktionärer och föräldrar som bidrog till ännu ett lyckat Inne-KM. Nu ser vi fram emot en spännande innesäsong!

Välkomna! Läs inbjudan ovan för mer information.
Alla aktiva i Bromma IF som är födda 2006 och senare är varmt välkomna att delta i vårt Klubbmästerskap inomhus:

Tid: Lördag 17 oktober (tidsprogram publiceras här senast 14 oktober)
Plats: Sätrahallen
Anmälan: Se länk ovan
Inbjudan: Se länk ovan

Deltagandet är gratis! Men för att kunna genomföra denna tävling måste alla föräldrar medverka och ställa upp som funktionärer. Det finns många som gör sina 2 uppdrag per år, men tyvärr alldeles för få. Så när du anmäler ditt barn, kom även ihåg att anmäla dig själv som funktionär.

Vi ser fram emot en härlig dag i Sätrahallen!
Ställ upp som funktionär!
Du har väl inte glömt bort att anmäla dig som funktionär?

Välkomna 22 Maj 2021!