SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!
Träning för alla!

Bromma IF har idag ca 30 stycken olika träningsgrupper som erbjuder träningsmöjligheter för såväl vuxna som barn. För barn och ungdomar har vi cirka 25 grupper där de aktiva är mellan 7 och 18 år. För vuxna har vi en löpgrupp
Du kan börja träna i vilken ålder du vill, och till skillnad från många andra sporter kan man bli duktig på friidrott trots att man börjar i sena tonåren. I yngre åldrar finns det inga hinder för att barnen håller på med flera sporter än friidrott, det ger en allsidig träning som de har stor glädje av.


Anmälan 
Bromma IF som breddföreningen har en stor ungdomsverksamhet. Detta gör tyvärr att vi inte kan erbjuda ditt barn plats i en träningsgrupp på en gång utan man måste först ställa sig i . Läs mer om hur man ställer sig i  och vår ungdomsverksamhet under fliken "Barn under 13 år" i toppmenyn.  

Intagning
Då det är många som vill börja träna friidrott får man förbereda sig på att stå i kö ett tag innan man blir erbjuden en plats.
Intagning sker vid tre tillfällen per år: januari, april och augusti.  Med anledning av coronarestriktioner har vi inte möjlighet att fylla på våra träningsgrupper i januari 2021 utan måste vänta med det tills utomhussäsongen startar i april 2021. De gymnastiksalar vi har tillgång till rymmer inte fler aktiva.

Under våren 2021 (april) startar vi nya grupper för barn födda 2014. Eventuellt också en nya grupper med barn födda 2013 på Ängby IP och Stora Mossens IP.


Ändring av kontaktuppgifter 
Vänligen uppdatera oss på borja-trana@brommaif.org om du byter mailadress eller om några andra kontaktuppgifter ändras. 


Löpargrupp för vuxna 
Bromma IF har nu en livaktig löpargrupp för vuxna. Intresserade är välkomna att anmäla sig via sidan i toppmenyn.

 
Bli funktionär!
Tack för i år!
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS