Vi behöver din hjälp - Anmäl dig som funktionär till Inne-KM här

Jobba som tränare på Friidrottsskolan!

Är du född 2005 eller tidigare och sugen på ett givande utomhusjobb med barn? Bromma IF arrangerar varje år en av Sveriges största och mest populära friidrottsskolor på flera arenor i Västerort och du har i år chansen att söka jobb för vecka 24, 25, 26, 27, & 33.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som är ivrig att lära ut friidrott och leda grupper med barn. Att ta egna initiativ och vara en god förebild för barnen är egenskaper om vi värdesätter högt.
Man behöver inte vara duktig på friidrott för att vara en duktig ledare.
Vi söker även rutinerade tränare till vårt BIF-Athletic Camp för dig som tidigare tävlat och tränat på elitnivå.
Du är välkommen att söka även om du inte är medlem i Bromma IF men vi prioriterar medlemmar, utbildade och sådana som har varit med som tränare förut.
Lönen varierar beroende på dina kunskaper, din ålder och dina tidigare erfarenheter som ledare.

Vi kommer att hålla till på fyra olika arenor; Stora Mossens IP, Ängby IP, Kristinebergs IP & Spånga IP. När du söker kommer du få ange vilken arena du föredrar, men det är ingen garanti för att du hamnar där.

Arbetstider och villkor
Som tränare erhåller du ersättning för ditt arbete. Arbetstiderna är från 08:30-15:00 eller 08:00-16:30 beroende på om du arbetar med friidrottsfritids.

Ansökan
Ansökan för Friidrottsskolan 2019 är nu stängd. Ansökning för Friidrottsskolan 2020 öppnar 5 februari.

Resultat UTE NU!
Nytt samarbete mellan Fodi och Friidrottsskolan!
Håll dig uppdaterad!