Anmäl dig till Friidrottsskolan!
Jobba som tränare på Friidrottsskolan!

Är du född 2005 eller tidigare och sugen på ett givande utomhusjobb med barn? Bromma IF arrangerar varje år en av Sveriges största och mest populära friidrottsskolor på flera arenor i Västerort och du har i år chansen att söka jobb för vecka 24, 25, 26, 27, & 33.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som är ivrig att lära ut friidrott och leda grupper med barn. Att ta egna initiativ och vara en god förebild för barnen är egenskaper om vi värdesätter högt.
Man behöver inte vara duktig på friidrott för att vara en duktig ledare.
Vi söker även rutinerade tränare till vårt BIF-Athletic Camp för dig som tidigare tävlat och tränat på elitnivå.
Du är välkommen att söka även om du inte är medlem i Bromma IF men vi prioriterar medlemmar, utbildade och sådana som har varit med som tränare förut.
Lönen varierar beroende på dina kunskaper, din ålder och dina tidigare erfarenheter som ledare.

Vi kommer att hålla till på fyra olika arenor; Stora Mossens IP, Ängby IP, Kristinebergs IP & Spånga IP. När du söker kommer du få ange vilken arena du föredrar, men det är ingen garanti för att du hamnar där.

Arbetstider och villkor
Som tränare erhåller du ersättning för ditt arbete. Arbetstiderna är från 08:30-15:00 eller 08:00-16:30 beroende på om du arbetar med friidrottsfritids.

Ansökan
Ansökan för att jobba som ledare på Friidrottsskolan 2020 kommer att vara öppen till 3:e mars. Anmäl dig i god tid!

​Är du född 2001-2004, folkbokförd i Bromma och vill arbeta tre veckor i rad eller mer? Då ber vi dig också att ansöka via Stockholms Stad - mycket viktigt! Det är ett bra sätt att öka dina chanser att få jobba många veckor! Mer information om det står i anmälningsformuläret; där hittar ni även länken till Stockholms Stad.

Klicka för att komma till ansökan.

FRIIDROTTSSKOLAN 2020
Årsmöte 2020