SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Syftet med planen för krishantering i Bromma IF

Denna plan är en anpassning av den plan som publicerats av Riksidrottsförbundet, klicka här för ytterligare information. I anpassningen har beaktats från erfarenheter av krishantering i klubben under 2011. Att vara ledare i Bromma IF innebär ett stort ansvar för andra människor, inte minst barn och ungdomar. 
Krisplanens syfte är:

  • Att skapa en krismedveten beredskap inför oväntade allvarliga händelser för att minimera risken för kaos och fler olyckor.
  • Att ge Bromma IF:s ledare stöd både i fortlöpande förebyggande arbete och i hantering av en eventuell olycka eller annan krissituation.
  • Att vara vägledande för arbetet med en krisgrupp i Bromma IF.

När ska planen användas?
Många associerar kriser med enbart olyckor, men kriser kan också uppstå ur mindre allvarliga situationer som dock kan få allvarliga konsekvenser för klubben. Förutom av olyckor kan kriser orsakas av negativ publicitet, ryktesspridning, fusk, doping, skattefusk, översitteri, förskingring, sexuellt utnyttjande, pennalism, allvarliga konflikter m.m. Det är viktigt att föreningens ledning har som rutin att diskutera tänkbara kriser och skapar en beredskap för dessa.
 
KOMMANDE TÄVLINGAR
16 MARS 2024
25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS