Vi behöver din hjälp - Anmäl dig som funktionär till Inne-KM här
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

FAQ

Ingår mat i friidrottsskolan?
Ja. Alla får varm, lagad lunch, att jämföra med skollunchen. På eftermiddagen får alla ett mellanmål levererat av Coop Forum Bromma.


Vad händer vid regn?
Vi kör friidrottsskolan som vanligt vid regn. Vi anpassar oss så gott som det går, men det finns inte möjlighet att vara inomhus. Se till att skicka med ordentligt med kläder alla dagar. En solig morgon kan bli en plaskblöt eftermiddag.


Mitt barn är allergiskt, hur fungerar det med maten?
Den leverantör vi har för maten ordnar mat för alla allergier. Se bara till att ni meddelar oss i god tid så att vi hinner ordna allt. Om ni meddelar oss först samma morgon kan ert barn bli utan mat!


Jag har helt missat att anmäla och nu är det fullt, hur gör jag?
Det går inte att få in ett till barn om det är fullt. Allt eftersom det blir strykningar från de som är anmälda kommer det att frigöras platser. Därför kan det vara värt att titta till anmälningssidan varje dag, vi tillämpar inte någon kölista.


Hur fungerar det med betalningen inom sju dagar?
Datumet som står är det datum som pengarna ska finnas på vårt konto. Vilket innebär att ni måste lägga in betalningen ca två dagar innan för att den ska komma fram i tid. Den dagen skickar Plusgirot ett kontoutdrag till oss. Det kommer vanligtvis fram dagen efter, ibland kan det ta någon dag extra. När vi får detta sätter vi oss och prickar av betalningarna.

När alla betalningar är registrerade för ett visst datum går vi in och raderar alla anmälningar som vi inte fått in betalningar för. Detta innebär att det tar några dagar efter sista betalningsdagen innan betalningen är registrerad. För att vi inte ska missa någon betalning så var noga med att ange ert anmälnings-ID och för- och efternamn!


Jag har missat att betala i tid. Vad gör jag?
Meddela oss så fort som möjligt och se om anmälan fortfarande finns kvar (använd adressen friidrottsskolan@brommaif.org). Om vi inte har hunnit stryka anmälan så får du ett nytt datum som pengarna ska vara inne. Om anmälan är struken får ni gå in och göra en ny anmälan.


Vad kommer ni att göra på dagarna?
Vi låter barnen få pröva på alla friidrottsgrenar, få känna på en spjut och hur det är att flyga i luften vid ett stavhopp. Få prova hur det är med tresteg och hur svårt det är att springa över häckar. Alla grenar blandas mycket med lek. Vi anpassar väldigt mycket efter barnets ålder. Ju äldre, desto mer går vi igenom hur man gör för att till exempel hoppa högre i höjd och stöta längre i kula.


Mitt barn vill jättegärna vara med sin kompis under veckan, hur gör jag?
När du anmäler barnet, skriv det i fältet för övriga önskemål. Det går alltid att ordna, men vi vill gärna veta era önskemål så tidigt som möjligt! Vi delar normalt in grupperna helt efter ålder med ca 20 st. i varje grupp.


Hur många barn är det i varje grupp?
Normalt är det ca 15-25 st. och 3-4 tränare. Utöver dessa tränare är det ytterligare tränare på idrottsplatsen. Totalt går det ca 6-7 barn per tränare.


Mellan vilka tider är friidrottsskolan?
Friidrottsskolan startar kl. 9.00 och slutar kl. 15.00 varje dag.


Mellan vilka tider är friidrottsfritids? 

Friidrottsfritids är mellan 08:00 - 09:00 på morgonen och 15:00 - 16:30 på eftermiddagen.  


Vilka är det som är tränare under veckan?
Det är framför allt de som är tränare i vår ordinarie träningsverksamhet och äldre aktiva i klubben. De flesta har flera års erfarenhet av att vara tränare, både i den ordinarie träningen och på friidrottsskolan. Utöver det anställer vi duktiga ledare från GIH eller Bosöns idrottshögskola. 


Hur kommer jag i kontakt med er på dagarna under friidrottsskolan?
Varje ansvarig på de respektive arenorna har mobiltelefon med sig. Ett direktnummer till den ansvarige på din arena kommer i ett utskick innan friidrottsskolan börjar. Under friidrottsskolan kan ni dessutom ringa till vårt kansli (08-26 77 72). Inför friidrottsskolan kommer ni enklast i kontakt med oss via friidrottsskolan@brommaif.org.


Hur fungerar erbjudandet Familjebostäder, Svenska Bostäder och Stockholmshem?

Erbjudanden innebär att boende hos dessa bostadsbolag endast betalar 600 kr för & 25 och 650 kr för v. 26 för friidrottsskolan på Kristinebergs IP eller Spånga IP.  
För att ta del av erbjudandet ber vi dig kontakta oss på friidrottsskolan@brommaif.org

 
Resultat UTE NU!
Nytt samarbete mellan Fodi och Friidrottsskolan!
Bli funktionär!
Håll dig uppdaterad!
Viktiga Datum
Kontakt
VÅRA SAMARBETSPARTNERS