Bromma IF söker huvudtränare till våra juniorer - Tryck här för mer info!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Klubbrekord

Bra resultat ska firas och uppmärksammas. Det gäller inte minst klubbrekord!

Men det är svårt när de gamla rekorden inte har dokumenterats. Efter önskemål av flera aktiva i Juniorgruppen bestämde vi oss att ändra på det, och under våren 2019 har vi* sökt igenom alla öppna källor som finns att tillgå. Det innebär att en förutsättning för att inneha ett klubbrekord (fram till idag, våren 2019) är att resultatet varit med på den officiella Sverigestatistiken.

För ungdomar/juniorer har vi tillgång till resultat sedan 2001 och för seniorer från 1996. Undantag har gjorts för de resultat som varit tillgängliga via Årets pristagare på vandringspokaler. Dessvärre innebär det här att vi nästan inte har några klubbrekord i kast, då vi i stort saknar kastare från Bromma IF på Sverigelistorna.

 

För rättvisans skull, gentemot äldre ej noterade klubbrekord/klubbrekordhållare, har vi som krav för helt nya klubbrekord att resultatet ska finnas med på Sverigebästa-listan när säsongen är slut. Det kan bli lite väntan för dig som aspirerar på ett helt nytt rekord alltså, men den som väntar på något gott... :-)

 

Anser du dig inneha ett klubbrekord som inte finns med på listan? Skicka in ditt resultat samt officiell dokumentation till kansliet, så lägger vi in ditt rekord.

 

De senaste klubbrekorden hittar du här.

 

*Stort tack till Benno Eliasson och David Steinberg som sökt igenom all gammal statistik.

 
Friidrottsskolan 2024
Brommaspelen 8 september
FLER TÄVLINGAR
TOLVANLOPPET 25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kläder, väskor och mer!
Följ oss på sociala medier
VÅRA SAMARBETSPARTNERS