SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!
 
Höstlovsläger - nytt för i år!

I år kommer vi även erbjuda ett läger under höstlovet för den som inte riktigt fick nog av sommarens friidrottsläger eller inte hade möjlighet att delta. Lägret kommer att genomföras under höstlovets tre första dagar (1-3 november) i Solnahallen mellan kl. 10:00-15:00.
Likt våra andra läger kommer detta läger gå i Friidrottsskolans regi lett av våra duktiga pedagoger och friidrottsledare.
För att alla deltagare ska få möjlighet att träna och röra på sig så mycket som möjligt samt minska trängseln inomhus är platsantalet begränsat till 50 platser.

Anmälan kommer hållas öppet t.o.m. 31 oktober förutsatt att platserna inte tar slut innan.

 

Tid & plats
Lägret kommer att genomföras må-ons 1-3 november vecka 44 under höstlovet (läslov). Dagarna börjar kl.10:00 och slutar kl. 15:00. 
Vi kommer att hålla till vid Solnahallen och kommer ha tillgång till löparbanor, längdhoppsgrop, höjdhoppsmatta m.m. - allt du kan tänka dig för att kunna träna friidrott inomhus. 
Bokning & Avgift

Bokning sker som vanligt via anmälningssidan - observera att platsantalet är limiterat till 50 platser.
Avgift för veckan är 1350 kr/person. Samma regler som alltid gäller vid bokning av höstlovslägret

 
Friidrottskola på Höstlovet!
Lördag 2 oktober 2021
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS