SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Klubbmästerskap utomhus 2024

Årets klubbmästerskap utomhus arrangeras söndag 19 maj på Spånga IP.

Tävlingen är öppen för alla klubbens aktiva medlemmar. Nytt för i år ålderklass F/P8 för aktiva födda 2016, därmed har tävlingen åldersklasser från 8 år ända upp till seniorer. Yngre medlemmar är välkomna att tävla i 8-årsklassen.

Anmälan till KM görs av aktiva/föräldrar på egen hand, ej via tränare. Klicka på länkarna ovan för inbjudan och tävlingsanmälan (som görs på Easyrecord). Tidsprogram och PM med ytterligare information publiceras här under veckan innan tävlingen.

Välkommen!

Köp och sälj begagnade spikskor under KM
Har du/dina barn urväxta spikskor som ni vill bli av med? Eller är det dags att uppgradera till "nya"? Kom till vårt "Köp och sälj-bord" under KM på Spånga IP. Detta är ett koncept som vi kört i Bromma IF sedan 2022. Bra för både miljön och plånboken! Har du spikskor att sälja? Ta med skorna till KM och märk dem med namn, telefonnummer/swishnummer, pris, storlek och typ av sko (t.ex allround, tresteg, etc). Om skorna inte säljs, får du ta med dem hem igen.
Arkiv: Rapport från Ute-KM 15 maj 2022

Äntligen! Efter två år med inställda utomhusklubbmästerskap var det till sist dags. I söndags ägde Bromma IF’s utomhus-KM rum på Spånga IP i strålande solsken. Det var 181 Brommaiter som var anmälda till 582 starter.

 

Klockan 9.30 satte tävlingarna igång och de fortsatte långt in på eftermiddagen. Det blev många fina prestationer och personliga rekord denna dag. Minst två deltagare gick in som Sverigeettor; David Ahlberg på 600 meter och Ivar Olsson i höjdhopp, de tävlade båda i klassen P13.

 

Resultaten för aktiva i åldrarna P/F 13 eller äldre finns här. Resultaten för åldersgrupperna P/F 9-11 publiceras inte i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för barnidrott. Gå gärna in och titta på de härliga bilderna från tävlingen under ”Bildgalleri”.

 

Försäljningen med begagnade spikskor som hade sin premiär på inomhus-KM i höstas fortsatte även på utomhus-KM. Ett koncept som är bra för både miljö och plånbok. Det gäller att hålla sig framme för att hitta rätt modell och storlek.

 

Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med tävlingen, utan er hade det inte gått att genomföra den. Tack även till alla åskådare och aktiva som bidrog till den härliga stämningen på Spånga IP.

Arkiv: Ute-KM 2019

94 anmälda deltagare, 721 fullföljda starter, en peppig publik och inte en droppe regn! 😎


Så såg det ut i söndags när årets Klubbmästerskap utomhus sprangs, hoppades och kastades på Spånga IP. 
Det slogs inte bara massor av personliga rekord, utan även två klubbrekord! 


Allt detta skulle så klart inte varit möjligt utan de 75 funktionärerna som (när de inte åt de 200 smörgåsarna, de åtta litrarna gulaschsoppa eller drack den svarta dryck som man får om man brygger tre kilo kaffe) fick alla dessa tävlingar att flyta på perfekt.


STORT, STORT TACK!


Mer bilder finns under fliken "Bildgalleri"

Bromma IF Ute-KM 2019
 
 
Friidrottsskolan 2024
Brommaspelen 8 september
TOLVANLOPPET 2025
Bli funktionär!
FLER TÄVLINGAR
STATISTIK & RESULTAT
Kläder, väskor och mer!
Följ oss på sociala medier
VÅRA SAMARBETSPARTNERS