Bromma IF söker huvudtränare till våra juniorer - Tryck här för mer info!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Klubbmästerskap inomhus 2023

Årets inne-KM arrangeras lördag 18 november i Sätrahallen. Då välkomnas ålderklasserna P/F14-9. Det innebär aktiva födda 2010-2015, man tävlar nämligen hela inomhussäsongen enligt den åldersklass man kommer att tillhöra under 2024. Juniorgruppen (födda 2009 och tidigare) har grundträning under oktober och tävlar därför inte på inne-KM.


Inbjudan

Anmälan via easyrecord

Tidsprogram

PM för tävlande

 

Välkommen!

Inne-KM 2023👆
 
Fina prestationer, ärevarv, tårta & medaljer under Inne-KM 2022!

Lördagen den 22 oktober var det dags för Bromma IFs inomhusklubbmästerskap i Sätrahallen. Det var drygt 100 aktiva som deltog i cirka 400 starter. I år var det ålderskategorierna P/F9-P/F14 som tävlade, dvs aktiva i åldrarna 8-14 år.

 

10.45 gick första starten och sen fortsatte tävlingarna en bra bit in på eftermiddagen. Det blev många fina resultat och sattes många personliga rekord under dagen. Ni finner resultaten för åldrarna 12-14 här. I enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för barnidrott publiceras inga resultatlistor för åldersgrupperna 9-11 år. Deras individuella resultat kan istället sökas fram under ”resultatkort” på ovanstående länk.

 

Klockan 13.00 gjordes det en paus i tävlandet för att fira Bromma IF’s nationella och internationella framgångar och det faktum att Bromma IF firar 70 år som friidrottsförening. Det senare uppmärksammades genom att bjuda alla tävlanden på blå Bromma IF tårta.

 

Några ungdomar i Bromma IFs juniorgrupp har under året blivit uttagna och fått representera Sverige i blågula färger. Dessa fantastiska prestationer uppmärksammades genom att ge ungdomarna en blombukett och presentkort från Stadium. De ungdomar som stått för dessa fina prestationer är: Filip Olsson, längdhopp och Melina Lidberg, tresteg som deltog i U18 EM i Jerusalem. Matilda Halfwordson, tresteg och Babu Badje, 400 meter häck som tävlade i Ungdomsfinnkampen i Helsingfors och Malte Fuchs Edberg, mångkamp som deltog i Nordiska U19 mästerskapen i finska Säinäjoki.

 

Även i år vann Bromma IF lagtävlingen Lilla OS i Järvsö och fick därigenom behålla den fina vandringspokalen ännu ett år. Detta uppmärksammades genom ett ärevarv i Sätrahallen och därefter fortsatte grentävlingarna. Titta gärna på alla fina bilder från inne-KM under ”Bildgalleri”.

 

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med tävlingen, utan er hade det inte gått att genomföra den. Tack även till alla som var med och hejade på de aktiva från läktaren och bidrog till den härliga stämningen i Sätrahallen.

Klubbmästerskap inomhus 2022

Varmt välkommen till årets klubbmästerskap inomhus!

 

Dag: lördag 22 oktober

Tid: ca 10.30-16.00

Plats: Sätrahallen

 

Klicka på flikarna ovan för tidsprogram, PM m.m.

Nu finns resultat och bilder från Inne-KM 2021 via länkarna ovan!

Lördag 23 oktober var det äntligen dags för ett efterlängtat Inne-KM. Så härligt att få tävla mer eller mindre som vanligt igen. Det var 155 Brommaiter som anmält sig till tävlingen och totalt 440 starter. I år bestod startfältet av aktiva födda 2007-2014. Tävlingen ägde rum i Sätrahallen som renoverats och bla fått nya ytskikt på löparbanorna.

 

10.45 gick första starten i 60 meter och sen var det full fart ända framåt eftermiddagen. Det blev många fina prestationer och personliga rekord av de aktiva under dagen. Resultat för åldrarna 13-15 år finns här. Resultaten för åldersgrupperna 9-11 publiceras inte i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för barnidrott. Gå gärna in och titta på de fina bilderna från tävlingen under ”Bildgalleri”.

 

Halvvägs in i tävlingen uppmärksammades att Bromma IF även i år tog hem flest poäng på lagtävlingen Lilla OS i Järvsö och fick ta med sig den fina pokalen hem. I år tog våra duktiga juniorer hem hela 3 stycken guldmedaljer på ungdoms-SM vilket också uppmärksammades lite extra.  Guldmedaljörerna är Filip Olsson i 80 m, Melina Lidberg i tresteg och Malte Fuchs Edberg i 400 meter häck. De fick varsin mössa och ett presentkort från Stadium för sina fantastiska prestationer.

 

Nytt för i år var försäljningen av begagnade spikskor vilket fungerade bra. Det gällde att ha lite tur för att få tag i rätt modell och storlek. Inslaget med begagnade spikskor lär vi se på nästa KM också.

 

Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med tävlingen, utan er hade det inte gått att genomföra den. Tack även till alla som var med och hejade på de aktiva från läktaren.

Ställ upp som funktionär!
Du har väl inte glömt bort att anmäla dig som funktionär? 
 
Friidrottsskolan 2024
Årsmöte 2024 12 mars
16 MARS 2024
KOMMANDE TÄVLINGAR
25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS