SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Stockholmskampen 2024
 
Deltävling 3: Onsdag 18 september 2024 på Tibblevallen

Datum: Onsdag 18 september, prel första start 17.30
Plats: Tibblevallen
Deltagande klubbar: Bromma, Hässelby, Täby
Huvudarrangör: Täby IS

Grenar FP12: stav (F12), tresteg (P12), diskus, stafett 5x60m
Grenar FP13: 200m häck (5 häckar), tresteg, spjut

Inbjudan: Kommer senare
Anmälan: Öppnar senare

Arkiv: Rapport från deltävling nr 3 på Lidingövallen 2019
Från vänster till höger: 06-gänget, 07-tjejerna och sist (men inte minst) funktionärerna.

Den 4 september var det dags för den tredje deltävlingen av fyra i Stockholmskampen för PF13 och PF12. Denna gång ägde tävlingen rum på Lidingövallen och arrangerades av IFK Lidingö tillsammans med Danderyd SK. Grenarna för dagen var spjut, 600 meter och stafett 5 x 60 meter för PF12 respektive diskus, tresteg och 200 meter häck för PF13.

 

 

Bromma IF ansvarade för funktionärer till spjutkastningen och då grenledaren blivit sjuk fick Bromma IF:s Fredrik Olsson, ta den rollen. Stort tack till alla funktionärer som hjälpte vill vid spjutkastet. Ett särskilt tack till Axel Abrahamsson fd aktiv numera studerande som ryckte in som protokollförare vid spjutkastet när det var ont om funktionärer.

 

Då merparten av Bromma IF-tränarna var spjutfunktionärer fick vi hjälp av ungdomstränarna Arthur Abrahamsson och Anna Geijer som coachade de aktiva under tävlingen samt William Nordwall som assisterade vid spjutkastet. Det var ett glatt gäng som gjorde fina prestationer på Lidingövallen.

 

Grenarna löpte på fint i denna välorganiserade Stockholmskamp där det serverades goda hamburgare och gott kaffe. Det bjöds även på spännande snabba stafetter med fina växlingar. Då 07-flickorna saknade en aktiv för att få ihop ett stafettlag ställde Alva Lewin F13 upp och säkrade på så vis 4 deltagarpoäng åt F12.

 

Nu kvarstår det bara en Stockholmskamp och den kommer att äga rum den 20:e eller 21:e september beroende på hur man har placerat sig i Stockholmskampen.

Separat inbjudan kommer till den fjärde avslutande Stockholmskampen.

 
Friidrottsskolan 2024
Brommaspelen 8 september
TOLVANLOPPET 2025
Bli funktionär!
FLER TÄVLINGAR
STATISTIK & RESULTAT
Kläder, väskor och mer!
Följ oss på sociala medier
VÅRA SAMARBETSPARTNERS