Klicka här för att anmäla dig till årets Friidrottsskola!

Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
BAUHAUS-Galan söker hållbarhetsintresserad ungdom!
2022-05-18 15:32

Förfrågan:

Vill du vara med och bidra till att BAUHAUS-galan blir ett mer hållbart evenemang? Vi söker dig i 18-25 års ålder som har ett gediget intresse för hållbarhet.

Information om uppdraget:
BAUHAUS-galan vill ta nästa steg i sitt hållbarhetsarbete och söker därför en ung person med starkt intresse och engagemang i hållbarhetsfrågor, med särskild inriktning på miljö och social hållbarhet. Som en del i vårt hållbarhetsteam kommer du att arbeta brett med alla frågor kring hur vi kan skapa ett mer hållbart evenemang, såväl operativt som strategiskt. Arbetsuppgifter kan komma att handla om både att utveckla nya samarbeten och aktiviteter som bidrar till hållbarhet såväl som inventering och förbättring av nuvarande aktiviteter. Vi söker någon med god samarbetsförmåga och initiativkraft. Hos oss får du stor möjlighet att påverka i vilken riktning BAUHAUS-galan kommer arbeta framöver. Du kommer spela en avgörande roll för att göra BAUHAUS-galan till ett hållbart evenemang som går i spetsen för Stockholms idrottsevenemang och visa vägen för fler hållbara evenemang.

Tycker du det låter kul? Eller har frågor?

I så fall är vi nyfikna på dig. Hör av dig till emma.lindberg@stadionklubbarna.com med ett kort beskrivning av dig själv och varför du skulle passa så snart som möjligt.

Dags att anmäla sig till Stockholmkampen!
2022-05-17 13:05
Stockholmskampen är en lagtävling för aktiva i åldrarna 12-13 år. Tävlingen genomförs i fyra deltävlingar.

Snart inleds årets upplaga av Stockholmskampen för aktiva födda 2009 och 2010. Det är därför hög tid att anmäla sig till de deltävlingar som anordnas innan sommarlovet.

Danderyd tisdag 24 maj: Anmälan sker här

Spånga onsdag 8 juni: Anmälan sker här

Stockholmskampen är en en utmärkt möjlighet att tävla tillsammans med klubbkompisarna, och ställa upp i både välbekanta och nya grenar!

Tidsprogram för Ute-KM
2022-05-12 14:45

Du kommer väl på klubbmästerskapet på söndag? Nu är tidsprogrammet klart, så nu är det bara att börja planera dagen.

Alla andra detaljer om evenemanget hittar du på Ute-KM:s egen undersida.

Vi ses på Spånga IP!

Jan Björnums Minnesfond
2022-05-09 22:05

Som tidigare meddelats gick Jan Björnum, tolvanloppets ständiga tävlingsgeneral, bort den 12 maj 2020. Jan, eller Janne som han ofta kallades, var också en stor ledare inom Bromma IF och av denna anledning har familjen Björnum tillsammans med Bromma IF upprättat en minnesfond för att stödja ungdomsledare i Bromma IF och hedra Janne vid varje Tolvanlopps-genomförande. Alla som kände Janne vet vilken energispridare han var och vilken positiv stämning detta gav oberoende ärende. Vi vill därför uppmuntra alla, oavsett om ni kände Janne eller ej, att hedra Janne genom att vara med och springa Tolvanloppet eller bidraga med en donation, liten som stor, till minnesfonden enligt familjens inbjudan.

Tryck här för att läsa familjens inbjudan och om hur du kan donera till Minnesfonden.

Missa inte Tolvanloppet den 21 maj!
2022-05-06 18:16

Äntligen är det snart dags för vårt efterlängtade Tolvanloppet!

Tryck här och boka din plats redan idag på Tolvanloppets hemsida!

Vi ses!

Friidrottsskolan 2022!