Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Bromma IF kallar till årsmöte
2022-01-11 15:10

Bromma IF kallar föreningens medlemmar till årsmöte onsdag 16 mars kl. 18.00. Plats meddelas senare. Ev. motioner till årsmötet skall skriftligen vara Bromma IF tillhanda via e-post eller brev senast den 1 februari 2022.

Bromma IF

God jul & gott nytt år!
2021-12-20 12:30

Bromma IF önskar alla medlemmar en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Under jul- och nyårshelgen har kansliet följande öppettider:

Öppet måndag-torsdag 20-23/12 kl. 09.00-12.00
Kansliet är stängt
Öppet måndag-onsdag 3-5/1 och fredag 7/1 kl. 09.00-12.00

Vi söker Administratör/Ekonomitjänsteman
2021-12-20 11:30

Vår Ekonomiadministratör P-O Nylund går i pension i mars 2022 och vi skall ersätta honom med en ny kraft i föreningen. Arbetet är i dagsläget en tjänst på 50 procent men på sikt kan detta komma att utökas i takt med att föreningen växer.

Tjänsten
Arbetsuppgifterna består i fakturahantering (vi använder Fortnox), bokföring, kund- och leverantörsreskontra, lönehantering, ekonomiuppföljning och medlemsadministration. Vid sidan om dessa ordinarie uppgifter tillkommer deltagande vid våra tävlingar, att vara med på styrelsemöten, hjälpa friidrottsskolan med administration och sköta rapportering av träningsgrupper. Viss kvällstjänstgöring förekommer och körkort för personbil krävs.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, tycker att ekonomi och administration är kul och har viss bokföringsvana. Du behöver inte vara friidrottare men det är klart att det blir roligare om du har intresse av sporten. För sökande som har friidrottsbakgrund kan jobbet kompletteras med tränarinsatser om så önskas. Du kommer att jobba tillsammans med Frej på kansliet. Ålder och utbildning spelar inte så stor roll.

Hela platsannonsen finns här.

Är det här du? Välkommen med din ansökan till vår ordförande morten.bendz@gmail.com!

Är det någon du känner? Tipsa gärna!

Silverregn i Örebro
2021-12-14 13:30

Den 27 november deltog aktiva från Bromma IF i Triumfglass-spelen i Örebro, med fina prestationer och resultat. Totalt deltog elva aktiva, tio födda 2008, som tävlade i F/P15 klassen och en aktiv född 2011. För vissa blev det en lång lördag (tävlingsstart 10 och sista löpgrenen 19.30), andra var kloka och kom en dag tidigare. Flera deltog för första gången i en tävling utanför regionen, bra kämpat.

Vi skördade sex medaljer i hårt motstånd, samtliga silver: F15 stav, 800m, P15 800m, kula och tresteg, och P11 60m. Det blev också fina resultat som förde upp Bromma högt på statistiklistorna, bl.a. 12.13m i P14 kula, 8.49 i F14 kula, 9.72 i F14 tresteg och 9.07 i 60m P11.

En bra början på innesäsongen!

Friidrottsskolan söker trainee/projektledare!
2021-11-16 21:21

Friidrottsskolan söker trainee/projektledare inför sommaren 2022.
Passa på ock sök ett roligt, ansvarsfullt och givande jobb!

Ansökan och mer information om tjänsten hittar du här.

Tack för i år!