Anmälan till Friidrottsskolan är öppen! Tryck här!
Välkommen till vår förening!
Nytt år ny hemsida!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta!
Besök gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

Bromma IF
Två nya klubbrekord på ute-KM
2019-05-15 14:22

Förutom massor av nya personbästa sattes även två helt nya klubbrekord på ute-KM i söndags. Rekordet på 100 meter för flickor 16 år har nu sänkts med en dryg tiondel tack vare Lisen Rignell, och Malte Fuchs Edberg såg till att öka på höjdrekordet för pojkar 16 år med 7 cm. Lisen satte därmed sitt allra första klubbrekord utomhus, medan Malte knep sitt sjunde. Stort grattis till båda!

Hur snabbt/högt sprang/hoppade de då? Lisen susade igenom sina 100 meter på 12,80 sekunder (tidigare rekord: 12,91 sattes av Malin Nyberg 2008) och Malte flög över 1,91 meter (tidigare rekord: 1,84 sattes av Carl Windmar 2016).

Vill du också slå ett klubbrekord? Hela listan över Bromma IF:s klubbrekord hittar du här.

Tack till alla som bidrog till årets succé!
2019-05-13 18:58
Bromma IF:s utomhus-KM 2019

194 anmälda deltagare, 721 fullföljda starter, en peppig publik och inte en droppe regn! 😎

Så såg det ut i söndags när årets Klubbmästerskap utomhus sprangs, hoppades och kastades på Spånga IP.
Det slogs inte bara massor av personliga rekord, utan även minst ett klubbrekord! 🙌

Allt detta skulle så klart inte varit möjligt utan de 75 funktionärerna som (när de inte åt de 200 smörgåsarna, de åtta litrarna gulaschsoppa eller drack den svarta dryck som man får om man brygger tre kilo kaffe) fick alla dessa tävlingar att flyta på perfekt.

STORT, STORT TACK!🙏

Håll utkik här och följ oss på Facebook för mer uppdateringar och bilder från ute-KM framöver.

Blir det klubbrekord på ute-KM?
2019-05-11 20:10

Efter ett omfattande sökande i den officiella Sverige-statistiken (upp till 23 år tillbaka i tiden) har vi äntligen en sammanställning av Bromma IF:s klubbrekord! Extra kul så här inför ute-KM. Vem vet, kanske sätts det nya klubbrekord imorgon?

Läs mer under fliken Statistik & resultat > Klubbrekord.

Eller gå direkt till klubbrekord-listan.

Starka Brommaprestationer i Turebergsstafetterna
2019-05-09 09:13
Nu har utomhussäsongen dragit igång. Bromma IF skickade två lag till de traditionella Turebergsstafetterna, ett lag med P17-killar och ett lag med F17-tjejer
Tidsprogram för Brommas IF:s ute KM 12 maj 2019
2019-05-08 08:53
Välkomna till 2019 års ute-KM på Spånga IP söndag 12 maj. Glädjande med en 20% ökning av antalet starter från föregående års tävling.
Vi inleder kl. 09.15 med att föreningens nya ordförande Morten Bendz hälsar välkommen och delar ut priser till de som bäst ökade sin egna prestation i inomhus KM hösten 2018.
Under dagen kommer det att finnas möjlighet att prova och beställa nya tävlingskläder och overaller.
All efteranmälan sker på plats från kl. 08.30 på söndag.

Välkomna!

Friidrotta med oss i sommar!
Anmäl dig till Brommas roligaste lopp!
Glöm inte att anmäla dig som funktionär!
Håll dig uppdaterad!