Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Friidrottsskolan söker trainee/projektledare!
2021-11-16 21:21

Friidrottsskolan söker trainee/projektledare inför sommaren 2022.
Passa på ock sök ett roligt, ansvarsfullt och givande jobb!

Ansökan och mer information om tjänsten hittar du här.

Premiär för Friidrottsskolans höstlovsläger!
2021-11-14 19:03

Förra veckan genomfördes för första gången Friidrottsskolans höstlovsläger i Solnahallen.
Under 3 dagar deltog ca 30 aktiva med ledning av Friidrottsskolans ledare och veckan kan summeras som ett mycket lyckat läger - något vi definitivt kommer att arrangera nästa år igen!

Stort tack till alla aktiva och föräldrar för att ni bidrog till ett fint och roligt läger!

Rapport från ett härligt inne-KM!
2021-10-29 16:35

I helgen var det äntligen dags för ett efterlängtat Inne-KM. Så härligt att få tävla mer eller mindre som vanligt igen. Det var 155 Brommaiter som anmält sig till tävlingen och totalt 440 starter. I år bestod startfältet av aktiva födda 2007-2014. Tävlingen ägde rum i Sätrahallen som renoverats och bla fått nya ytskikt på löparbanorna.

10.45 gick första starten i 60 meter och sen var det full fart ända framåt eftermiddagen. Det blev många fina prestationer och personliga rekord av de aktiva under dagen. Resultat för aktiva i åldrarna 13-15 år finns här. Resultaten för åldersgrupperna 9-11 publiceras inte i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för barnidrott. Gå gärna in och titta på de fina bilderna från tävlingen under ”Bildgalleri”.

Halvvägs in i tävlingen uppmärksammades att Bromma IF (även i år) tog hem flest poäng på lagtävlingen Lilla OS i Järvsö - och fick ta med sig den fina pokalen hem! Vi passade också på att fira att våra duktiga juniorer tog hem hela 3 stycken guldmedaljer på ungdoms-SM. Guldmedaljörerna är Filip Olsson i 80 m, Melina Lidberg i tresteg och Malte Fuchs Edberg i 400 meter häck. De fick varsin mössa och ett presentkort från Stadium för sina fantastiska prestationer.

Nytt för i år var försäljningen av begagnade spikskor vilket fungerade bra. Det gällde att ha lite tur för att få tag i rätt modell och storlek. Inslaget med begagnade spikskor lär vi se på nästa KM också.

Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med tävlingen, utan er hade det inte gått att genomföra den. Tack även till alla som var med och hejade på de aktiva från läktaren!

Fina prestationer på Stockholm Marathon och Veteran-DM
2021-10-23 09:00
Stort grattis till Alexander Korling och Marcus Hassel!
Wow! Marcus Hassel överträffade alla förväntningar under årets senarelagda Stockholm Marathon. 2:52:58 innebar ett nytt personligt rekord hela nio minuter och räckte till en fin-fin 131:a plats.

Under sommarens Veteran-DM gjorde Alexander Korling debut i Brommalinnet och kammande hem ett guld på 5000m och ett silver på 1500m i M35-klassen med två nya prydliga pers.

Stort grattis säger vi till Marcus och Alexander som till vardags tränas av juniorgruppens huvudtränare Tor Pöllänen.
Träna friidrott med oss på höstlovet!
2021-10-22 14:52

Nytt för i år är att Friidrottsskolan annordnar ett tredagars friidrottsläger den 1-3 november!

När: 1-3 november mellan kl.10:00-15:00 (09:00-16:00 med Friidrottsfritids)
Plats: Solnahallen
För vem? Likt för våra andra friidrottsläger har vi inga krav på tidigare friidrottskunskaper eller att du är medlem i Bromma IF. Våra duktiga ledare kommer att anpassa nivån efter de aktivas behov och kommer se till att veckan blir så rolig som möjlig för alla.

Läs mer under fliken Höstlovsläger

Till Anmälan