SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Välkommen till vår förening!

Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik! 

 
I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).
 
Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter! 

Hälsningar 
Bromma IF
 
P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Nytt datum för inne-KM: 18 november
2023-09-20 15:15

Årets inne-KM kommer att arrangeras lördag 18 november i Sätrahallen, kl 9.30-15. Då välkomnas ålderklasserna P/F14-9. Det innebär aktiva födda 2010-2015, man tävlar nämligen hela inomhussäsongen enligt den åldersklass man kommer att tillhöra under 2024. Juniorgruppen (födda 2009 och tidigare) har grundträning under oktober och tävlar därför inte på inne-KM.


Inbjudan finns här

Anmälan via easyrecord

 

Mer om inne-KM finns att läsa på tävlingens egen undersida.

 

Välkommen!

Allt om Brommaspelen!
2023-09-04 18:53
På söndag 10 september är det dags för Brommaspelen. Intresset för tävlingen är rekordstort och det blir en späckad dag på Stadion! Tidsprogram och annan information finns på Brommaspelens egen sida. Det finns platser kvar i vissa grenar och klasser. Efteranmälan sker digitalt och öppnar på fredag klockan 18.00.
Avsluta sommaren på topp med Friidrottskolan!
2023-08-07 09:00

Nästa vecka v.33 är det sista veckan för Friidrottsskolan denna sommar, och vilken sommar vi haft hittills! Tack till alla deltagare och ledare för några fantastiska och oförglömliga veckor!

Missa inte chansen att anmäla dig och avsluta sommaren på topp med oss!

 

Anmäl dig här!

Brommaspelen 2023 - anmälan öppen!
2023-06-27 07:45

Söndagen den 10 september arrangeras Brommaspelen på anrika Stockholms stadion. Precis som vanligt är det en tävling för friidrottare i alla åldrar. I år görs det ännu tydligare genom att veteranklass införs i ett antal grenar!

En annan nyhet är att Brommarspelen har så kallad WRC-sanktion. Det är numera en förutsättning för att resultat från en tävling ska redovisas i internationell statistik och för att deltagarna ska kunna kvala til internationella mästerskap. Alla större tävlingar har denna sanktion, och följaktligen även Brommaspelen!

Brommaspelen brukar vara en mycket populär tävling, framför allt i de yngre åldersklasserna. Se därför till att göra anmälan snarast! Antalet platser är begränsat.

All info om tävlingen finns på Brommaspelens egen sida.

Anmälan görs via Easyrecord.

 

Välkomna!

Och du som är förälder eller aktiv junior i Bromma IF, passa samtidigt på att anmäla dig som funktionär!

Köp biljett till BAUHAUS-Galan och stöd Bromma IF
2023-06-09 17:07

Bromma IF som är en del av Stadionklubbarna hjälper årligen till att arrangera BAUHAUS-Galan (fd. DN-Galan) och värnar om att främja friidrotten på Stockholms Stadion.
Årets gala går av stapeln 2 juli. 

När du köper biljetter till BAUHAUS-galan och anger kampanjkoden ”BROMMA100” bidrar du med 100kr till vår föreningskassa!

 

Stötta Bromma IF och skapa magiska friidrottsminnen på Stockholms Stadion den 2 juli!

 

OBS gäller biljetter på sektion A-P, ej barn- och VIP-biljetter.

Köp biljett

Mer om BAUHAUS-Galan.

 
Brommaspelen 10 september
Friidrottsskolan 2023
25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS