Anmälan till Friidrottsskolan är öppen! Tryck här!

Välkommen till vår förening!
Nytt år ny hemsida!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta!
Besök gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

Bromma IF
Morten Bendz ny ordförande i Bromma IF
2019-04-24 08:53
Morten Bendz, ny ordförande i Bromma IF

Vid Bromma IF:s extra årsmöte igår den 23 april valdes Morten Bendz till föreningens ordförande.

Morten är en 54-årig fyrabarnspappa uppvuxen i Göteborg. Han har bott i Stockholm i 25 år och hamnade här beroende på jobb efter avslutade studier i Uppsala. Två av Mortens barn är och har varit aktiva i Bromma IF.
Yngsta dotter Marcela är född 2006 och var anledningen till att Morten började engagera sig i Bromma IF som tränare.
Nu är det istället Carmen som är 2004:a som är aktiv i juniorgruppen. Själv stöttar han Linda Kahlin och co. i löpargruppen.

Morten är själv gammal friidrottare och höll på med medeldistans i IK Vikingen i Göteborg i ungdomen (Vikingar tävlar numera under Ullevi IF). En fjärdeplacering på stafett-SM i juniorklassen (P 18) på 4x400 och en DM-titel på 800m är vad han kan stoltsera med.

Morten är civilekonom och också reservofficer i Flottan och bor i Bromma, ett stenkast från Stora Mossens IP.

Övriga intressen är segling och båtliv, skidåkning och jakt. Morten fixar också gärna på huset själv och är allmänt aktiv.

Morten blev hedrad över att få förfrågan om att ta ordförandeposten och ser med spänning fram emot uppdraget.
- Jag hoppas att jag kan tillföra några nya synvinklar och ett engagerat ledarskap i en del frågor - Jag brinner för friidrott!, säger Morten.

Vi hälsar vår nya ordförande välkommen!

Följ oss på Facebook!
2019-04-20 04:07
Nu är vi aktiva på Facebook igen! Gilla och följ oss för att få ta del av nyheter och händelser i föreningen!
Gå till Facebook-sidan
Bromma IF önskar En Glad Påsk!
2019-04-17 14:10

Bromma IF har debuterat i Stockholmskampen
2019-04-12 09:19
Fabian Delryd, Sveriges bästa höjdhoppare för tillfället var grenledare i höjdhoppet

Den 7 april var det dags för den första deltävlingen av 4 i Stockholmskampen för PF12 och PF13. Nytt för i år är att fler Stockholmsklubbar har blivit inbjudna till denna mångkampstävling. Då intresset är stort för Stockholmskampen har tävlingen delats in i två grupper, en södergrupp och en norrgrupp.

Nu kan ni anmäla er till Ute-KM!
2019-04-04 14:48
Bromma IF:s klubbmästerskap utomhus kommer att arrangeras söndag 12 maj på Spånga Idrottsplats.
Anmälan är nu öppen på friidrottsanmälan
Läs inbjudan här

Friidrotta med oss i sommar!
UTEKM 12 MAJ!
Glöm inte att anmäla dig som funktionär!
Extra årsmöte 23 april!
Håll dig uppdaterad!