Sommaren har bara börjat - Klicka här för att anmäla dig till årets Friidrottsskola!
Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Missat anmälan till Lilla OS i Järvsö? Det är inte försent!
2021-08-04 18:40
Häng med oss till Järvsö 17-19 september!

Vi förlänger anmälningstiden för deltagande i Lilla OS i Järvsö.
Nytt sista datum för anmälan är nu på söndag den 8 augusti.

Till vår traditionella tävlingsresa till Järvsö och Lilla OS bjuder vi i år in alla aktiva i Bromma IF som är födda 2004–2007 och 2010–2011. (Med anledning av att 4:e omgången i Stockholmskampen  för åldersgrupperna 2008–2009 arrangeras samtidigt kan tyvärr inte dessa åldersgrupper delta i år).

Avresa sker från Stora Mossens IP fredagen den 17 september ca 17.00 och vi  beräknar att vara åter på Stora Mossens IP söndag den 19 september vid 22-tiden.

Alla uppgifter du behöver för anmälan finns i inbjudan.

Våra talanger gör avtryck och intryck - även i Spanien!
2021-07-30 11:20
Matilda & Melina på arenan i La Nucia. Foto: Club Atletismo La Nucia

Bromma IF:s Matilda Halfwordson och Melina Lidberg har under sommaren tränat tresteg på arenan i La Nucia, Spanien. Matilda tränar där alla lov ihop med sin tränare/pappa Joakim, och fick denna gång även sällskap av kompisen Melina. Och deras slit på arenan gick inte obemärkt förbi... Club Atletismo La Nucia har nu skrivit en artikel om våra talanger: "El futuro del atletismo sueco se prepara en La Nucia"! Läs den här (på spanska).

1000 anmälda till årets Friidrottsskola!
2021-07-17 09:00

Efter den fjärde avslutade veckan med Friidrottsskola passerade vi samtidigt 1000 anmälda - vilket vi är enormt glada över!
Stort Tack till alla deltagare och ledare som gör vår Friidrottsskola så fantastisk och till en av sommarens absoluta höjdpunker.
Nu tar Friidrottsskolan sommaruppehåll och återkommer v.33 i augusti med mer fler roliga läger samt även v.44 då vi kommer hålla vårt alldeles förstaa höstlovsläger

Till Anmälan

Semesterstängt på kansliet
2021-07-08 10:54

Under perioden 12/7 - 3/8 kommer kansliet att hålla semesterstängt.

Två distriktsrekord - på samma dag!
2021-07-07 10:35
Fenomenale Filip Olsson slog två distriktsrekord under UDM.
Vi har redan skrivit om Brommas framgångar på Huddingespelen som också var UDM för åldrarna 15-17. Det slogs många personliga rekord och inte mindre åtta klubbrekord där den 11-13 juni. Men inte nog med det. Filip Olsson, P15 slog även distriktsrekord.

Han började morgonen med att slå distriktsrekordet i längd när han hoppade 6.86. Några timmar senare sprang han final på 80 meter och slog då ytterligare ett distriktsrekord. 9.06 s är det nya rekordet. Båda resultaten placerade även honom som 1:a på sverigelistan i P15. 👏🏻💪🏻

Distriktsrekorden kan man hitta här

FRIIDROTTSSKOLAN 2021
2021 UPPSKJUTET