Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
En hälsning från juniorernas höstläger
2019-11-09 23:01
Den här helgen har Bromma IF:s juniorer höstläger på Bosön. Idag tränade vi stafett med Cédric Van Branteghem, som bland annat har en silvermedalj från World Indoor Championships i Doha 2010 på 4x400 meter stafett, där han sprang för Belgien. Cédric har även barn som tränar friidrott i Bromma IF.
Utbildning starters och eltidtagare
2019-11-01 09:20
Bromma IF är en aktiv klubb vad gäller tävlingsarrangemang, och för att kunna genomföra dessa tävlingar behöver vi funktionärer som kan agera starters och eltidtagare.
Två nya klubbrekord under Inne-KM!
2019-10-26 11:50

Malte Fuchs Edberg och Filip Olsson startade säsongens inomhustävlande med att sätta två nya klubbrekord direkt.

Malte hoppade 4,10m i P17 Stav vilket var en rejäl putsning av det tidigare rekordet som var 12 år gammalt och löd på 3,93m. Även Felix Nyberg var över det gamla klubbrekordet med 4,00m och hade faktiskt klubbrekordet i några minuter i och med att han var först över den höjden. Men det var alltså Malte som fick sista ordet den här gången.

Filip Olsson hoppade 5,55m i P14 Längd vilket var en förbättring med 24 cm av ett 11 år gammalt rekord. Med tanke på att Filip hoppade hela 5,98m utomhus så lär nog inte det nya inomhusrekordet stå sig så länge...

Stort grattis Malte och Filip!

Vill du också slå ett klubbrekord? Här ser du vad som krävs just nu.

Bästa förbättring utomhus 2019 - här är våra pristagare!
2019-10-23 17:00

Fler bilder (+10) >>
Ordförande Morten Bendz inledde Inne-KM med prisutdelning.
Stort grattis till Bromma IF:s pristagare för "Bästa förbättring utomhus 2019"! Under Inne-KM i söndags fick följande stjärnskott äntligen ta emot sina priser:

Längd: Wilmer Hjertqvist

Längd: Ella Hansson
Kula: Agnes Isenberg Erlandson
Spjut: Agnes Isenberg Erlandson

För att uppmuntra våra aktiva att tävla mot sig själva, försöka förbättra sina resultat utefter sina förutsättningar och delta i många olika grenar delar Bromma IF ut priser för bästa förbättring i åldersgrupperna 10-13 år. Dessa förbättringar är beräknade genom att jämföra resultaten mellan Ute-KM 2018 och Ute-KM 2019. Priser delas inte ut i grenar där det av olika skäl inte finns resultat att jämföra med. Det delas inte heller ut priser i de grenar där det inte blivit någon förbättring. Skulle någon uppleva att det blivit fel, hör av er så löser vi det.
Hurra för alla klubbmästare, tävlande och funktionärer!
2019-10-22 22:47
Hurra för alla er som hoppade, sprang, kastade, mätte, krattade, höjde ribbor, speakade, coachade, sprang med resultatlistor, ropade upp, delade ut priser eller nummerlappar, hejade och höll ordning på allt möjligt under Inne-KM i söndags. Vad bra ni gjorde det! Stort tack.

Nu har alla klubbmästare korats, massor av personliga rekord slagits (och kanske även några klubbrekord...).

Resultaten finns ute nu!