Bromma IF söker huvudtränare till våra juniorer - Tryck här för mer info!

Välkommen till vår förening!

Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida och Instagram för nyheter!

Bromma IF

Välkomna till Friidrottsskolan 2024!
2024-02-22 09:00

På fredag 23/2 kl.09:00 öppnar vi äntligen anmälan till sommarens Friidrottsskolan.
Med en helt ny projektgrupp och med ny energi och nya idéer ser vi återigen fram emot att få träffa er igen där (som alltid) fokus på friidrott, lek ock skoj står i centrum!

Mer information finns att hitta på Friidrottsskolans-flik

Tryck här för att komma till anmälan!

Hoppas vi ses i sommar!

Hälsar,

Edvin, Lovisa, Ruben, Jonathan & Olle
Projektgrupp 2024/2025

Välkomna till Bromma IF:s årsmöte och prisutdelning 2024
2024-02-12 12:00

Bromma IF kallar föreningens medlemmar till årsmöte:

Dag: tisdag 12 mars

Tid: kl. 18:00

Plats: Ålstensskolans aula, plan 2

Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar genomförs prisutdelning till förtjänta medlemmar.
Ev. motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 25 februari 2024 via mail till ordforande@brommaif.org

Förslag/nomineringar på styrelseledamöter kan lämnas till valberedningens sammankallande
Kalle Thews kalle@thews.se

Årsmöteshandlingar publiceras senast en vecka innan mötet.

Varmt välkomna!

/Styrelsen

Information gällande kansli och kontakt med föreningen
2024-01-08 10:00

Som tidigare kommunicerat gick vår kanslichef Frej i pension vid årsskiftet efter 8 fantastiska år. Arbetet med att hitta en ny ersättare till Frej är i full gång.
Tips och rekommendationer mottages och mejlas gärna till styrelsen.

Tills dess att Frejs tjänst blivit tillsatt kan svarstider och information från kansliet dröja en aning.

För allmänna frågor mejla post@brommaif.org
För frågor gällande ekonomi mejla patrik.jaunzems@brommaif.org

Besökstid på kansliet (Västerled 14) sker efter ö.k via mejl.

För mer övergripande frågor tveka inte att kontakta styrelsen.

Friidrottsskolan 2024
Årsmöte 2024 12 mars