Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Driftstörning på mail
2020-11-30 09:39
Vårt webbhotell har driftstörningar vilket innebär att vi inte kan ta emot eller sända mail för närvarande. Brådskande mail kan skickas till frej.soderlund23@outlook.com
uppdaterad 20201203  kl. 11.50

Bromma IF
Kansli

Årets Bromma IF-julklappar 🎁🎁🎁
2020-11-24 17:30
Tips att lägga i tomtens säck, till den som gillar sprint, hopp, kast och häck.
Julen närmar sig (1 månad kvar) och det är dags att köpa julklapparna i form av Bromma IF:s tränings- och tävlingskläder. Fr.o.m. i år samarbetar vi med Craft och du beställer kläderna till förmånligt "teampris" direkt via Stadium Teamsales. Läs mer här!

I sortimentet finns bl.a. tävlingslinnen, träningströjor, shorts, korta och långa tights i funktionsmaterial, träningsställ, hoodtröja, väska och ryggsäck.

Beställ här senast den 8 december för att få leveransen till jul. Koppla samtidigt beställningen till ditt personliga Stadiumkort så får Bromma IF bonus. Tack på förhand! 🎄
Helena Duplantis föreläsning ställs in/skjuts fram
2020-11-02 16:53
Det blir tyvärr ingen föreläsning med Helena Duplantis torsdag 12 november. Vi följer Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer och ställer in. Men vi hoppas få ta del av Mondos resa från lek i trädgården till världsrekord vid ett senare tillfälle. Återkommer med ny inbjudan till alla ledare när nytt datum finns på plats. Håll utkik – och håll dig frisk!
Bromma IF följer skärpta råd från FHM
2020-10-30 10:41

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya råd så har Bromma IF:s styrelse följande rekommendationer för verksamheten i föreningen.

• All träning för barn födda 2005 och senare fortsätter. Fysisk kontakt skall undvikas och utomhusträning uppmuntras. Kom ihåg att meddela Frej då ni inte avser använda bokad hall! (så slipper vi straffavgift).
  • För juniorer födda 2004 och tidigare kommer inte organiserad träning att hållas. Istället erhålles träningsprogram för egen träning som kan utföras enskilt eller tillsammans med enstaka kompisar. Utomhusträning förordas och våra tider i Sätrahallen kan användas, dock med aktsamhet vad gäller trängsel och fysisk kontakt.

Läs vår information om coronasituationen.

Tack för årets Inne-KM!
2020-10-21 14:00

Lördagen den 17 oktober avgjordes Bromma IF:s klubbmästerskap inomhus, i Sätrahallen. Men det såg lite annorlunda ut i år. Dels utgick de äldre åldersklasserna för att vi skulle kunna genomföra arrangemanget i linje med rådande corona-restriktioner. Dessutom har Friidrottsförbundet gett ut nya riktlinjer för tävlande som är under 11 år. Bland annat får tävlingar inte pågå längre än tre timmar och resultatlistor skall inte publiceras i efterhand. Därför var tävlingen i uppdelad i två delar där de yngre inledde, och dessa deltagares resultat finns inte heller med i våra resultatlistor.

Bortsett från de förändringarna var  det mesta sig likt. De tävlande hade kul samtidigt som de vi fick se många goda resultat och personliga rekord. Några nya klubbrekord fick vi inte se just denna gång, men det har sannerligen inte varit någon brist på klubbrekord under utesäsongen, Det är också värt att poängtera att tävlingsledningen var mycket nöjd med hur arrangemanget fungerade:

• De tävlande skötte sig fantastiskt. Detta utan att föräldrarna kunde vara närvarande. Faktum är att många barn lyssnar mer på funktionärerna när föräldrarna inte står med bakom.
  • Funktionärerna gjorde som vanligt en fantastisk insats när de ställde upp en hel lördag. Utan dessa hjältar skulle Bromma IF inte fungera.

Du hittar resultatlista och fler bilder från dagen på Inne-KM:s egen evenemangssida.

Stort tack till alla aktiva, funktionärer och föräldrar som bidrog till ännu ett lyckat Inne-KM. Nu ser vi fram emot en spännande innesäsong!

Välkomna 22 Maj 2021!