Klicka här för att anmäla dig till årets Friidrottsskola!

Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Premiär för vår skidsektion ☀️
2021-02-13 18:10
Klockan tio på morgonen lördagen den 13 februari 2021 gav sig Bromma IF:s nya skidsektion ut i spåren för första gången. En liten skara samlades vid Ekebyhovs konstsnöspår och fick en bra lektion i längdteknik av Catharina - i fantastiskt väder. ☀️❄️
Hej förälder! Häng med Bromma IF i längdspåren
2021-02-06 09:51

Är du förälder till en av våra aktiva i Bromma IF? Gillar du att åka längdskidor? Nu startar Bromma IF en längdåkningsgrupp för vuxna och ungdomar. Vi välkomnar självklart även nya medlemmar som inte har koppling till klubben sedan tidigare.

Vintern håller greppet och Bromma IF är numera medlemmar i Svenska Skidförbundet! Det firar vi med en första skidåkarträff med gemensam längdåkning och uppstartsmöte:

När: Lördag 13 februari kl. 10
Var: Ekebyhovs konstsnöspår
Vem: Vuxna och ungdomar (med eller utan tidigare koppling till klubben)
Anmälan: Mejla morten.bendz@gmail.com

Alla är välkomna oavsett nivå. Ni behöver lösa spårkort på Outby-appen, 100 sek för vuxna, 80 för ungdom.

Vårt medlemskap i Svenska Skidförbundet innebär att alla medlemmar i Bromma IF kan delta i skidlopp i Brommas färger!

Catharina Söderström & Morten Bendz
Bromma IF kallar till årsmöte
2021-02-04 11:10

Bromma IF kallar till årsmöte:

Onsdag den 17 mars kl. 18.30

Årsmötet kommer att genomföras digitalt.

Anmälan sker till post@brommaif.org senast den 10 mars.

Välkommen!

2021-01-22 17:16

Från och med måndag den 25 januari öppnar Stockholms stad återigen sina idrottsanläggningar för träning både inomhus och utomhus för barn som är födda 2005 och senare. Detta gäller i första hand till den 7 februari. Därefter görs nya överväganden. Det innebär att vi nu har möjlighet att återuppta inomhusträningen för aktiva som är födda 2005 eller senare, förutsatt att den kan bedrivas på ett smittsäkert sätt. Föräldrar, tränare och aktiva måste tillsammans hjälpas åt att – utöver Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer – se till att även följande punkter efterlevs:

• Dusch och ombyte sker hemma. Omklädningsrummen kommer inte att vara tillgängliga.
  • Vattenflaskor (och liknande som kan överföra saliv) delas inte mellan aktiva.
  • Vid minsta tecken på sjukdom stannar man hemma. Gäller även om man nyligen har varit sjuk eller om det finns personer i hemmet med sjukdomssymptom.
  • Insjuknar man under träning, går man hem direkt.

Dessutom måste tränare ansvara för att:

• Säkerställa att deltagarantalet inte blir för stort i förhållande till salens storlek. Skyltar på plats informerar om vilket maxantal personer som gäller.
  • Undvika alla övningar där de aktiva har närkontakt.

FRIIDROTTSSKOLAN 2021
Årsmöte 2021