SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Välkommen till vår förening!

Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik! 

 
I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).
 
Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter! 

Hälsningar 
Bromma IF
 
P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Bromma anordnar Kraftmätningen!
2023-12-01 16:30

Lördag 16 mars 2024 är det dags för Kraftmätningen Inomhus, med Bromma IF som arrangör! Tävlingen avgörs i Sätra friidrottshall.

Kraftmätningen utomhus har arrangerats sedan mitten av 00-talet, medan inomhus-varianten kördes första gången 2015. Kraftmätningen Inomhus är för aktiva i åldrarna 15-17 år (födda 2007-2009) och avgörs på en dag, utan föregående kval.

Det blir en rolig uppgift att arrangera denna lagtävling för klubbar från hela landet! Dessutom kommer självklart Bromma IF att ha med ett lag, medan övriga medlemmar och föräldrar hjälper till som funktionärer.

Inbjudan och annan information om tävlingen finns på Kraftmätningens egen sida.

Och funktionärer anmäler sig här.

Inne-KM med rekord och uppvaktningar
2023-11-29 11:35

Lördag 18 november var det dags för innesäsongens första tävling, KM för årskullarna upp till 14 år. Juniorgruppen får vänta ännu ett tag på tävlingspremiären, men många av juniorerna var istället på plats i Sätra friidrottshall som funktionärer och ledare!

Tävlingen samlade 160 aktiva som tävlade i löpning, höjd, stav, längd och kula. Stämningen var god och många fina resultat noterades. Det blev rentav ett klubbrekord redan i säsongens första tävling! Det var Hanna Lörenskog som i försöken F13 60m korsade mållinjen på 8,50 - sex hundradelar under Novas tidigare F13-rekord från februari 2022.

Inne-KM brukar samla många medlemmar och föräldrar, och därför tog styrelsen chansen att uppmärksamma de aktiva som under året tagit SM-guld och tävlat i landslaget - Filip, Kim, Malte och Matilda. Dessutom passade ordförande Simon på att tacka klubbens kanslichef Frej, som går i pension vid årsskiftet efter åtta år i föreningens tjänst.

Tidsprogram & PM för Inne-KM på lördag
2023-11-14 15:00

Bromma IF:s Klubbmästerskap inomhus äger rum nu på lördag 18 november i Sätrahallen. Och nu kan du kolla in tidsprogram och PM för tävlande på Inne-KM:s egen undersida. Eller klicka på länkarna direkt: 

 

Tidsprogram

PM för tävlande

 

Välkommen!

Bromma IF trea i Stockholmskampen
2023-11-14 14:35
Sedan flera år deltar Bromma IF i Stockholmskampen, en tävlingsserie för 12- och 13-åringar, tillsammans med de flesta stora klubbar i Stockholmsområdet. Under dessa år har det gjorts många goda insatser, men i slutändan har Bromma oftast hamnat någonstans i mitten av sammandraget - fram till i år!

Under 2023 har klubbens tävlingsglada 2011:or gjort storstilade insatser i de fyra deltävlingarna, som genomförts mellan april och oktober, och efter finalen i Sätra hade 12-åringarna bärgat en slutlig tredjeplats! I Stockholmskampen får man poäng både för deltagande och resultat, och för att placera sig väl är det nästan en förutsättning att alltid starta med fulla lag - minst fem deltagare per klass. 2011:orna har deltagit mycket flitigt, vilket har varit en nyckel för framgången.

Därtill har det presterats ett flertal toppresultat. Vid 17 tillfällen har brommaiter placerat sig topp-3, mest framgångsrik har Hanna Lörengskog varit med fem topplaceringar inklusive två totalsegrar (längd och 60m häck), därtill två andraplatser (60m och höjd) samt en tredjeplats (kula). Topp-3 har även klarats av Estelle (600m och 800m hinder), Siri (stav och tresteg), Erik (diskus) och Fritiof (60m och kula).

Därtill har stafettlagen gjort imponerande insatser, 13-åringarna var totaltvåa på 5x60m vid ett tillfälle medans 12-åringarnas förstalag har varit etta eller tvåa i varje deltävling! Bästa tiden på kort stafett (5x60m) var 41,40 i Hässelby i juni och på lång stafett (5x200m) 2:27,57 vid finalen i Sätra.

Stockholmskampen omfattar friidrottens hela grenprogram, så många har under året gjort sin tävlingsdebut i grenar som slägga, stavhopp och hinderlöpning. Förhoppningsvis är det många som fått mersmak att framöver satsa på någon tidigare oprövad gren! Information, bilder och resultat från den gångna säsongen finns på de särskilda sidorna om Stockholmskampen. 
 
Nästa år tävlar 2011:orna återigen i Stockholmskampen, och får sällskap av aktiva födda 2012. I april-maj är det dags igen!
Friidrottsskolan söker fler till projektgruppen!
2023-10-20 09:00

Friidrottsskolan söker fler trainee/projektledare inför sommaren 2024. 
Passa på ock sök ett roligt, ansvarsfullt och givande jobb! 

Ansökan och mer information om tjänsten hittar du här.

 
KOMMANDE TÄVLINGAR
16 MARS 2024
25 maj 2024
Bli funktionär!
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS