Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Utesäsongens klubbrekord är inne!
2022-10-31 18:00

Nu finns en uppdaterad lista över aktuella klubbrekord. Det blev inte mindre än 25 nya rekord utomhussäsongen 2022. Stort grattis till alla nya rekordhållare! 🥳

Läs mer om våra klubbrekord här.

Klubbmästerskap med fina prestationer, ärevarv, tårta & medaljer!
2022-10-31 10:45

Lördagen den 22 oktober var det dags för Bromma IFs inomhusklubbmästerskap i Sätrahallen. Det var drygt 100 aktiva som deltog i cirka 400 starter. I år var det ålderskategorierna P/F9-P/F14 som tävlade, dvs aktiva i åldrarna 8-14 år.

10.45 gick första starten och sen fortsatte tävlingarna en bra bit in på eftermiddagen. Det blev många fina resultat och sattes många personliga rekord under dagen. Ni finner resultaten för åldrarna 12-14 här. I enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för barnidrott publiceras inga resultatlistor för åldersgrupperna 9-11 år. Deras individuella resultat kan istället sökas fram under ”resultatkort” på ovanstående länk.

Klockan 13.00 gjordes det en paus i tävlandet för att fira Bromma IF’s nationella och internationella framgångar och det faktum att Bromma IF firar 70 år som friidrottsförening. Det senare uppmärksammades genom att bjuda alla tävlanden på blå Bromma IF tårta.

Några ungdomar i Bromma IFs juniorgrupp har under året blivit uttagna och fått representera Sverige i blågula färger. Dessa fantastiska prestationer uppmärksammades genom att ge ungdomarna en blombukett och presentkort från Stadium. De ungdomar som stått för dessa fina prestationer är: Filip Olsson, längdhopp och Melina Lidberg, tresteg som deltog i U18 EM i Jerusalem. Matilda Halfwordson, tresteg och Babu Badje, 400 meter häck som tävlade i Ungdomsfinnkampen i Helsingfors och Malte Fuchs Edberg, mångkamp som deltog i Nordiska U19 mästerskapen i finska Säinäjoki.

Även i år vann Bromma IF lagtävlingen Lilla OS i Järvsö och fick därigenom behålla den fina vandringspokalen ännu ett år. Detta uppmärksammades genom ett ärevarv i Sätrahallen och därefter fortsatte grentävlingarna. Titta gärna på alla fina bilder från inne-KM under ”Bildgalleri” på evenemangets egen undersida.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till alla funktionärer som hjälpte till med tävlingen, utan er hade det inte gått att genomföra den. Tack även till alla som var med och hejade på de aktiva från läktaren och bidrog till den härliga stämningen i Sätrahallen.

Friidrottsskolans höstlovsläger är tyvärr INSTÄLLT
2022-10-26 01:26

Friidrottsskolans projekgrupp har tyvärr beslutat att man måste ställa in årets höstlovsläger (som skulle ägt rum 31 oktober-2 november) på grund av för lågt deltagarantal. Man har försökt att hitta olika lösningar och tyvärr har vi nu insett att det inte kommer att gå att genomföra årets höstlovsläger.

Vi tycker såklart detta är jättetråkigt och vi hoppas på ett bättre friidrottsår 2023, och såklart, en fartfylld friidrottssommar ute på våra arenor.

Om du redan anmält dig och betalt:
Vänligen maila dina bankuppgifter till vår ekonomiansvarige: patrik.jaunzems@brommaif.org med kontonummer, clearingnummer, bank och vem anmäld återbetalningen avser) så kommer ni inom kort kunna förvänta er full återbetalning på lägeravgiften.

Tveka inte på att höra av er om det dyker upp några frågor och återigen - tack för visat intresse!

Hälsningar,
Projektgruppen
Sälj/köp begagnade spikskor på KM
2022-10-21 11:00
Har du/dina barn urväxta spikskor som ni vill bli av med? Eller är det dags att uppgradera till "nya"? Passa på nu på lördag den 22 oktober då vi sätter upp ett "Köp och sälj-bord" under KM i Sätrahallen. Detta är ett nytt koncept som vi kör vidare på sedan tidigare KM. Bra för både miljön och plånboken!

Har du spikskor att sälja? Ta med skorna till KM och märk dem med:
- namn
- telefonnummer/swishnummer
- pris
- storlek
- typ av sko (t.ex allround, tresteg, etc)
Om skorna inte säljs, får du ta med dem hem igen. Eller så sparar vi dem till nästa arrangemang.

Vill du köpa spikskor? Då kan du förhoppningsvis hitta ett lämpligt par, i bra storlek på Köp och sälj-bordet. När du har bestämt dig, swishar du (eller på annat sätt kom överens om betalning) säljaren - och tar med skorna hem!
Allt inför Inne-KM på lördag!
2022-10-20 22:00

Nu på lördag, den 22 oktober, är det dags för årets klubbmästerskap inomhus.

På Inne-KM:s egen evenemangssida hittar du allt inför lördagens tävlingar: Tidsprogram, PM, Tips & trix m.m.

Varmt välkommen!

KM nu på lördag 22 oktober!
21 maj 2022