Välkommen till vår förening!
Här på hemsidan hittar du massor av matnyttig och bra information om det mesta som rör Bromma IF. T.ex. hur du anmäler sig till: sommarens roligaste Friidrottsskola, funktionärsuppdrag eller nästa tävling. Vill du börja träna friidrott? Besök vår Börja träna-flik!

I nyhetsflödet publicerar vi löpande vad som händer i föreningen. Har du något roligt att berätta från en träning, tävling eller social aktivitet med Bromma IF? Skriv ett par rader, bifoga bilder och mejla oss på kansliet, så publicerar vi det här på hemsidan (kan även postas på Facebook, Instagram eller LinkedIn).

Följ gärna vår Facebook-sida för nyheter!

Bromma IF

P.S.En del områden på hemsidan är fortfarande under uppbyggnad - vi ber om ursäkt för detta.
Fina prestationer på Stockholm Marathon och Veteran-DM
2021-10-23 09:00
Stort grattis till Alexander Korling och Marcus Hassel!
Wow! Marcus Hassel överträffade alla förväntningar under årets senarelagda Stockholm Marathon. 2:52:58 innebar ett nytt personligt rekord hela nio minuter och räckte till en fin-fin 131:a plats.

Under sommarens Veteran-DM gjorde Alexander Korling debut i Brommalinnet och kammande hem ett guld på 5000m och ett silver på 1500m i M35-klassen med två nya prydliga pers.

Stort grattis säger vi till Marcus och Alexander som till vardags tränas av juniorgruppens huvudtränare Tor Pöllänen.
Träna friidrott med oss på höstlovet!
2021-10-22 14:52

Nytt för i år är att Friidrottsskolan annordnar ett tredagars friidrottsläger den 1-3 november!

När: 1-3 november mellan kl.10:00-15:00 (09:00-16:00 med Friidrottsfritids)
Plats: Solnahallen
För vem? Likt för våra andra friidrottsläger har vi inga krav på tidigare friidrottskunskaper eller att du är medlem i Bromma IF. Våra duktiga ledare kommer att anpassa nivån efter de aktivas behov och kommer se till att veckan blir så rolig som möjlig för alla.

Läs mer under fliken Höstlovsläger

Till Anmälan

Få koll på allt inför Inne-KM
2021-10-20 12:10

Nu finns alla dokument du behöver för att planera Inne-KM på lördag. Gå in under evenemangets egen undersida och klicka på flikarna:

-PM för tävlande

-PM för funktionärer

-Tidsprogram

-Tips & trix på friidrottstävlingar (för dig som är nybliven tränare/friidrottsförälder)

Vi önskar alla tävlande stort lycka till och passar på att skicka ett varmt tack till dig som ställer upp som funktionär. Vi ses i Sätrahallen på lördag!

Passa på att köpa/sälja begagnade spikskor på inne-KM
2021-10-18 15:45
Har du/dina barn urväxta spikskor som ni vill bli av med? Eller är det dags att uppgradera till "nya"? Passa på under inne-KM, lördagen den 23:e oktober. Då tänkte vi prova ett nytt sätt att återvinna spikskor i föreningen. Vi sätter helt enkelt upp ett "Köp och sälj-bord".

Har du spikskor att sälja? Ta med skorna till KM och märk dem med:
- namn
- telefonnummer/swishnummer
- pris
- storlek
- vilken typ av skor det är (t.ex allround, tresteg, etc)
Om skorna inte säljs, får du ta med dem hem igen.

Vill du köpa spikskor? Då kan du förhoppningsvis hitta ett lämpligt par, i bra storlek på Köp och sälj-bordet. När du har bestämt dig, swishar du (eller på annat sätt kom överens om betalning) säljaren - och tar med skorna hem!

Detta är ett nytt koncept som vi testar i Bromma IF. Vi vet inte om det kommer att fungera (ni som säljer, säljer på egen risk), men tycker att det är värt att testa. Bra för både miljön och plånboken!
Elva helt nya klubbrekord utomhus
2021-10-12 16:00

När vi nu summerar utomhussäsongen kan vi konstatera att den bjöd på elva helt nya klubbrekord, d.v.s. klubbrekord som ingen tidigare har haft. Åtminstone inte officiellt. En förutsättning för att sätta ett helt nytt klubbrekord, är att resultatet finns med i den officiella Sverigestatistiken, när säsongen är över.

Så nu kan vi äntligen säga stort grattis till följande nya klubbrekord – och klubbrekordhållare:

P19 400m 50,55 Malte Fuchs Edberg
P19 Diskus/1,75 38,00 Malte Fuchs Edberg
P19 Spjut 42,01 Malte Fuchs Edberg
F17 100mH/76,2 15,53 Edda Chin Nygård
F17 Höjd 1,56 Kharma Sarenbrant
F16 100mH/76,2 15,61 Matilda Halfwordson
F16 Kula/3,0 10,43 Matilda Halfwordson
F16 Spjut/500 32,97 Matilda Halfwordson
P16 Diskus/1,5 29,24 Filip Ekström
F14 Spjut/500 29,57 Norah Hamberg
F14 Sexkamp     2405 Norah Hamberg

Hela listan över aktuella klubbrekord hittar du här.

Friidrottskola på Höstlovet!
Tack för i år!