Klicka här för att anmäla dig till årets Höstlovsläger!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bromma Idrottsförening
Det ska vara roligt med friidrott!

Att vara funktionär
Bromma IF växer som förening. Det är väldigt populärt att träna friidrott. En förening i Bromma IF:s storlek kräver också att alla ställer upp och hjälper till. I dagsläget har vi ett stort behov av funktionärsuppdrag där Tolvanloppet är störst med sina 140 funktionärer.

Av föräldrar som inte engagerat sig på något annat sätt i föreningen förväntar vi oss att man är funktionär vid något av våra evenemang, minst 2 uppdrag/aktivt barn. För aktiva ungdomar över 15 år vill vi att den aktive, i tillägg till sina föräldrar, också tar 2 uppdrag där Tolvanloppet är prioriterat p.g.a. det stora funktionärsbehovet.


Evenemangen som är aktuella är distriktsmästerskap, Ute-KM, Tolvanloppet, Bauhausgalorna, Finnkampen, Brommaspelen och Inne-KM. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Inför varje evenemang kommer inbjudan till funktionärsuppdrag finnas på Bromma IF:s hemsida under evenemang. Ni anmäler Er och anger också på vems uppdrag ni är funktionär. Ofta går uppdraget att kombinera med det egna barnets tävlande.

Förälder/aktiva som åtagit sig uppdrag ansvarar också för att skaffa ersättare vid återbud.
Innan respektive evenemang får Ni information från ansvariga om var och när ni skall infinna Er.


Är antal anmälda funktionärer inte tillräckligt kommer vi att fördela uppdragen på de träningsgrupper som åtagit sig minst uppdrag.

Boka in nedanstående dagar där det finns behov av funktionärer
Brommaspelen, Stockholms Stadion
 
Tävlingsdagar 2022

 

  • Söndag 4 september Brommaspelen
  • Lördag 17 september Stockholmskampen finaler Enskede IP
  • Söndag 18 september Stockholmskampen finaler Enskede IP
  • Lordag 22 oktober Inomhus KM i Sätrahallen

Anmäl dig här! 

 
Höstlovsläger v.44!
Bli funktionär!
21 maj 2022
STATISTIK & RESULTAT
Kontakta vårt kansli
Kläder, väskor och mer!
Följ oss även på:
VÅRA SAMARBETSPARTNERS