Bromma IF söker huvudtränare till våra juniorer - Tryck här för mer info!

Kraftmätningen 17 år, 16 mars 2024 i Sätra Friidrottshall
Kraftmätningen är Svensk Friidrotts satsning på laganda för friidrottare i tonåren. Syftet med Kraftmätningen är att vara en attraktiv lagtävling som inspirerar fler ungdomar att friidrotta längre. Tävlingen har fokus på mångsidighet och genomförs utomhus (13-15-åringar) respektive inomhus (15-17-åringar).

Denna säsong arrangeras Kraftmätningen Inomhus av Bromma IF! Tävlingen äger rum i Sätra friidrottshall lördag 16 mars. All information om tävlingen kommer att publiceras på denna sida. Anmälan öppnar senast i mitten av december 2023.

Kraftmätningen avgörs i tre klasser: Flickor, Pojkar och Mix. Ett lag i mixklass består av 6-16 personer, varav minst 3 och högst 8 av respektive kön. Ett lag i pojk- eller flickklass består av 3-8 personer.

Tävlingen är öppen för aktiva som fyller 15-17 år under året (födda 2007-2009). Högst två pojkar och två flickor får tillhöra åldersklassen P/F15 (födda 2009).

Följande grenar ingår i Kraftmätningen Inomhus:

* 60 m
* 800 m
* höjd
* längd
* kula
* stafett 6x200 m (3 pojkar + 3 flickor)

För mer information om tävlingen, kontakta arrangemang@brommaif.org
Medlemmar i Bromma IF anmäler sig som funktionärer här.

Allmän information om Kraftmätningen finns här

Friidrottsskolan 2024
Årsmöte 2024 12 mars